Raftul cu filme

VIDEO. Cum poți urmări „La Casa de Papel”, sezonul 3, online subtitrat și legal

La Casa de Papel sezonul 3 online subtitrat, Fabrica de bani, La Casa de Papel, sezonul 3 din La Casa de Papel, sezonul 3 din Fabrica de bani
Imagine via Netflix / La Casa de Papel

La Casa de Papel sezonul 3 online subtitrat. Unul dintre serialele spaniole celebre poate fi acum vizionat online și complet legal și în România. Producția spaniolă, ajunsă la cel de-al treilea sezon, creată de cei de la platforma de streaming online Netflix, poate fi urmărită și pe internet, alături de subtitrare în limba română, și în țara noastră, așa cum se întâmplă în multe alte țări din întreaga lume.

Platforma de streaming online Netflix a anunțat oficial, încă de pe 18 aprilie 2018, că a hotărât reînnoirea oficială a unui nou serial din grila proprie de streaming online. Astfel, sezonul 3 din La Casa de Papel a fost confirmat oficial și a apărut online, pe 19 iulie 2019, pe site-ul celei mai mari platforme americane de streaming, Netflix, principalul competitor pentru serviciul HBO GO în țara noastră.

Serialul spaniol „La Casa De Papel” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, atunci când primele două sezoane au fost lansate pe platforma de streaming Netflix la nivel global în anul 2018, fiind produse de Vancouver Media.

Ce se întâmplă în sezonul 3 din „La Casa de Papel”:

Copleșită de prinderea lui Rio, Tokyo cere ajutorul Profesorului. Înarmați cu un nou plan îndrăzneț, ei reunesc echipa pentru a-l salva. Profesorul îl recrutează pe Martin pentru a pune în practică planul fratelui acestuia, plan care vizează Banca Națională a Spaniei. Primul pas? Crearea unui haos total.

Eforturile făcute de Tokyo și Nairobi au un rezultat nefericit. Profesorul își amintește cum a detaliat Berlin modul în care vor fura aurul din seiful inundat cu apă. Abaterea de la reguli a lui Tamaryo îl surprinde pe Profesor. Bogota potolește temerile lui Denver. Timpul se scurge, așa că Palermo inițiază planul „Flipper”.

Profesorul șochează autoritățile cu ultima lui acțiune, și, ca reacție, noua doamnă inspector o sperie pe Raquel. Palermo și Nairobi se ceartă aprins. În timp ce inspectoarea Sierra pune la cale un plan pentru a introduce o echipă în interiorul Băncii Naționale a Spaniei, Profesorul și Raquel pierd legătura cu Palermo.

Fericirea lui Tokyo devine dulce-amară. Angel se apropie de Raquel și de Profesor, care se ceartă. Autoritățile oferă o recompensă uriașă pentru informații. Tokyo încearcă să își înece amarul în băutură. Sierra se folosește de cineva drag împotriva vulnerabilei Nairobi, iar Suarez continuă să o caute pe Raquel.

La Casa de Papel sezonul 3 online subtitrat:

Serialul spaniol „La Casa de Papel” poate fi vizionat acum online, alături de subtitrare, complet legal și în România. Accesează acest link pentru a putea urmări cele opt episoade din sezonul al treilea al producției „La Casa de Papel”, creată și produsă de platforma de streaming online Netflix.

Click pe acest link pentru a viziona S3 din „La Casa de Papel”

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu