Raftul cu filme

Un nou serial american va fi difuzat pe platforma HBO GO: „Krypton”

HBO, HBO GO, streaming, streaming online, Krypton, seriale, seriale americane, seriale HBO GO, seriale 2018, seriale HBO 2018, seriale HBO GO 2018
Imagine via HBO / Krypton

HBO anunță difuzarea în premieră și în exclusivitate a unui nou serial american pe platforma de streaming online HBO GO. Producția bazată pe personajele DC create de Jerry Siegel și Joe Shuster, Krypton, are premiera astăzi, pe 29 martie 2018, pe HBO GO. Pagina oficială a serialului poate fi găsită accesând acest link.

Seria americană Krypton este produsă de David S. Goyer, cunoscut pentru „Man of Steel”, „Batman v. Superman: Dawn of Justice” și trilogia „The Dark Knight”, și Cameron Welsh, cunoscut pentru producțiile „Home and Away”, „The Last Ship” și „Constantine„). Acțiunea serialului se petrece cu două generații înainte de distrugerea planetei Krypton și prezintă povestea lui Seg-El, bunicul lui Superman.

Seg luptă pentru a apăra onoarea familiei sale, dar și pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubește, toate acestea în timp ce este provocat de cunoscutele personaje DC, precum Brainiac, jucat de actorul Blake Ritson, și călătorul în timp, Adam Strange, jucat de Shaun Sipos. Pe lângă Cameron Cuffe, Blake Ritson și Shaun Sipos, din distribuția serialului mai fac parte și Georgiana Campbell, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Aaron Pierre, Rasmus Hardiker, Wallis Day și Ian McElhinney.

Serialul este distribuit la nivel mondial prin intermediul Warner Bros. International Television Distribution. Primele două episoade ale noului serial Krypton pot fi urmărite începând de astăzi pe platforma de streaming online HBO GO. Un episod nou va avea premiera în fiecare zi de săptămână. În luna iunie 2018, producția americană va avea premiera și pe postul de televiziune HBO.

O mare majoritate din secvențele din noul serial american difuzat de platforma de streaming online HBO și postul de televiziune HBO au fost filmate în Canada, Marea Britanie și Serbia.

Citește mai multe articole despre serialele americane și platforma HBO GO pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu