Raftul cu filme

Kanal D va difuza sezonul al doilea al serialului turcesc „Kosem”

Postul de televiziune Kanal D aduce, în curând, sezonul al doilea al serialului turcesc Kosem, producția care recreează magnific Turcia Otomană. Actrița care o va interpreta pe sultana Kosem este Nurgul Yesilcay, cea care a cucerit publicul postului TV cu rolul principal jucat în serialul „Furtună pe Bosfor”.

Sultana Kosem, personajul central al poveștii telenovelei, a fost una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului Otoman. Daca în primul sezon rolul lui Kosem a fost interpretat de tânăra actriță cu origini românești Anastasia Tsilimpiou, acum rolul îi revine cunoscutei actrițe Nurgul Yesilcay, cea care a cucerit deja publicul din România cu rolul principal feminin din „Furtună pe Bosfor”.

O regăsim pe sultană, o femeie în toată puterea cuvântului, în mijlocul trădărilor, comploturilor și morților cu caracter suspect. Poveștile intense de dragoste, infidelitățile și comuniunile pur strategice transformă haremul și întregul palat într-un nesfârșit câmp de luptă. Sultana face totul pentru a-și păstra influența intactă și pentru a-și impune voința pe scena politică.

Kosem, seriale turcești, telenovele

Trebuie spus că serialul turcesc „Kosem” este realizat de aceeași echipă de producători care au oferit publicului și serialul „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”, cele două producții originale făcând parte din seria care poartă numele de „Secolul magnific”.

Decorurile fabuloase care ne întorc în timpul Imperiului Otoman, costumele care ne duc cu gândul la realizările minuțioase și bogate din „Suleyman Magnificul”, un scenariu alert și o distribuție de actori remarcabilă, toate acestea devin ingredientele unui nou sezon al serialului turcesc Kosem.

Imediat ce vom afla data de lansare pe postul de televiziune Kanal D a noului sezon al serialului turcesc „Kosem”, vom reveni cu un nou articol, cu detalii suplimentare, dar și cu orele de difuzare. De curând, Kanal D a început difuzarea unui alt serial turcesc, și anume „Vatanim Sensin” ( în traducere „Patria mea ești tu”), despre care poți citi aici sau pe pagina de Facebook a postului TV.

Scrie un comentariu