Raftul cu filme

Un nou serial american va fi difuzat pe platforma HBO GO: „Killing Eve”

sezonul 2 din Killing Eve, Killing Eve, HBO, HBO GO, seriale HBO, seriale HBO GO
Imagine via HBO / Killing Eve

HBO anunță difuzarea în premieră și în exclusivitate a unui nou serial american pe platforma de streaming online HBO GO. Producția Killing Eve, bazată pe romanele „Villanelle” scrise de Luke Jennings, urmează să aibă premiera pe 9 aprilie 2018 pe platforma de streaming online HBO GO.

Serialul thriller urmărește povestea unui ofițer de securitate, Eve, interpretată de actrița Sandra Oh (cunoscută pentru rolul din serialul „Anatomia lui Grey”), al ceri job de birou nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion. Actrița Jodie Comer (cunoscută pentru rolul din serialul „Doctor Foster”) este Villanelle, o asasină temută. Când lui Eve i se cere să o găsească pe Villanelle înainte să comită o nouă crimă, cele două femei încep un joc de-a șoarecele și pisica cu mize mari.

Iată trailerul oficial al serialului american Killing Eve:

Alături de cele două actrițe, din distribuție serialului Killing Eve mai fac parte și Fiona Shaw (din „Harry Potter”) în rolul lui Carolyn Martens, David Haig (din „Patru nunți și o înmormântare”) este Bill, colegul lui Eve, iar Kim Bodnia (din „The Bridge”) apare în rolul lui Konstantin. Darren Boyd (din „Fortitude”) apare în rolul lui Frank Haleton, Sean Delaney (din serialul „Crimele din Midsomer”) îl interpretează pe Kenny Stowton, Kirby Howell Baptiste (din „Downward Dog”) este Elena Felton, iar Owen McDonnell (din „Paula”) apare ca Niko.

Serialul american Killing Eve este produs de Sid. Gentle Ltd. pentru BBC America. Waller Bridge este scenaristă și producătoare executivă. Platforma de streaming online va difuza în fiecare săptămână un nou episod al serialului. Producția are, în momentul de față, un număr de 8 episoade și un singur sezon. Până acum nu au apărut noutăți legate de un eventual sezon secund al producției.

Citește mai multe articole despre serialele americane și platforma HBO GO pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu