Raftul cu filme

VIDEO. Seriale noi pe HBO GO: „Kidding”, cu Jim Carrey în rolul principal

IMDb, seriale HBO GO, HBO GO, Kidding, Jim Carrey
Imagine via IMDb / Kidding

Platforma de streaming online HBO GO, principalul concurent din domeniu pentru Netflix pe piața din România, anunță o nouă premieră pentru țara noastră, serialul american de comedie Kidding, cu actorul Jim Carrey în rolul principal. Cunoscutul actor din Statele Unite joacă rolul lui Jeff Pickles, iar postul Showtime anunță că primul sezon va avea un total de 10 episoade, fiecare de câte 30 de minute.

Reprezentanții HBO pentru România anunță că primul episod din Kidding este deja online pe platforma de streaming online HBO GO încă de pe 31 august 2018, urmând ca cel de-al doilea episod să fie adăugat pe 9 septembrie 2018.

Laureatul cu Globul de Aur, actorul american Jim Carrey, este protagonistul serialului de comedie Kidding, creat de postul Showtime, făcând din nou echipă cu Michel Gondry, cunoscut mai ales pentru pelicula „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, considerat unul dintre cele mai bune filme create vreodată.

Personajul principal al serialului Kidding este Jeff Pickles, realizator al unor emisiuni pentru copii foarte populare, un munte de bunătate, înțelepciune și inspirație pentru cei care au crescut cu personajul său. Dar când începe să aibă mari probleme în familie, Jeff descoperă că nicio poveste nu-l va ajuta să treacă prin criza care avansează mai rapid decât poate suporta. Un om bun într-o lume dură își pierde încet, încet mințile într-un mod deopotrivă amuzant și sfâșietor.

De-a lungul sezonului, Jeff începe să se răzvrătească împotriva limitărilor emisiunii sale și a producătorului său executiv, Sebastian; care se teme că problemele psihice ale lui Jeff le-ar putea distruge imperiul comercial pe care l-au construit și, prin urmare, începe să pregătească ieșirea acestuia din peisaj.

Între timp, Deirdre, principala creatoare de marionete, are propriile sale probleme personale și profesionale. Greer este fosta soție a lui Jeff, iar fiul lor e jucat de Cole Allen. În Kidding mai joacă Frank Langella, nominalizat la Oscar, Emmy și Globul de Aur, dar și Judy Greer, Catherine Keener, Cole Allen și Juliet Morris.

Citește mai multe articole despre HBO GO pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu