Raftul cu filme

Kanal D va difuza serialul turcesc „Vatanim Sensin” (Patria mea ești tu)

seriale turcești, seriale pe Kanal D, Kanal D, Vatanim Sensin, Patria mea ești tu, telenovele, telenovele la TV, telenovele pe Kanal D
Imagine via Kanal D / Patria mea ești tu

Actorii turci Halit Ergenc și Berguzar Korel revin, începând de miercuri, 13 septembrie, la Kanal D (pagină oficială de Facebook) în cea mai intensă poveste de dragoste. Postul de televiziune din Turcia va aduce telespectatorilor serialul turcesc Patria mea ești tu (în original „Vatanim Sensin”), una dintre cele mai frumoase povești de dragoste spuse vreodată.

Telenovela turcească îi are ca protagoniști, în rolurile principale, pe inegalabilul Halit Ergenc, care l-a întruchipat extraordinar pe Suleyman Magnificul în serialul omonim, și pe Berguzar Korel, soția acestuia și actrița foarte iubită în România datorită rolului din „1001 de nopți”, producție difuzată tot de postul Kanal D.

Iubirea dintre cei doi actori, începută în urmă cu un deceniu pe platourile de filmare de la „1001 de nopți” continuă pe micile ecrane odată cu acest nou serial ce poartă semnătura regizorilor seriei „Secolul magnific”. Dramatica poveste de iubire va atinge inimile telespectatorilor și va arăta cum strălucirea dragostei adevărate poate fi umbrită de cele mai dure împrejurări ale vieții.

O exprimare puternică a celor mai profunde și autentice emoții, prin personaje memorabile, interpretate de actori extraordinari, romantism uluitor, scenariu inteligent, filmări în locații spectaculoase, desfășurate de-a lungul coastei Mării Egee, de o frumusețe care îți taie respirația, toate acestea vor face din vizionarea serialului o experiență unică.

Dincolo de povestea de iubire există contextul istoric și personajul care are corespondent în realitate. Acțiunea din Patria mea ești tu are loc în anul 1919 în timpul Războiului de Independență al Turciei, iar Cevdet, personajul interpretat de Halit Ergenc, este transpunerea pe ecran a personalității unui erou național, pion important în razboiul dintre Turcia și Grecia, unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Schimbările dramatice socio-politice și realitatea crudă a războiului pun dragostea dintre Cevdet (jucat de Halit Ergenc) și Azize (jucat de Berguzar Korel) la grea încercare. Ea este mamă devotată, una care luptă pentru a-și ține familia unită în vremuri extrem de dificile pentru o femeie. O mamă care își găsește alinarea în amintirea dragostei trăite, dar care se vede nevoită să-l respingă pe cel iubit. O femeie condamnată să aleagă între familie și feminitate.

Patria mea ești tu, Kanal D, telenovele

El este unul dintre cei mai tragici eroi ai tuturor timpurilor, un erou condamnat să înfrunte ruina familiei sale fără a putea împidica acest lucru. Un tată al cărui destin este să fie părăsit de familie și de femeia iubită din cauza unui secret pe care nu-l poate dezvălui nimănui. Cevdet este bărbatul îndrăgostit, blestemat să privească cum femeia iubită îi scapă printre degete fără a se putea opune.

Cu toate acestea el nu va renunța la minciuna sa în numele jurământului făcut, jurământ atât de apropiat sufletului său. Acest barbat, suficient de curajos încât să înfrunte moartea fără ezitare, acceptă să piardă ce este mai de preț în viața sa. Femeia pe care a lăsat-o în urmă îi va sfâșia sufletul când va accepta căsătoria cu un alt bărbat, însărcinată fiind cu copilul său.

De ce ar accepta acest lucru? Cum este posibil ca cel mai transparent adevăr să cuprindă cea mai tragică minciună? Poate dragostea învinge mândria și onoarea? Poate rămâne dragostea nealterată în fața trădării? Nu pierdeți, începând cu ziua de miercuri, 13 septembrie, la Kanal D, povestea de iubire care vă va cuceri, Patria mea ești tu.

* citește mai multe articole despre telenovele pe platforma Raftul cu Filme

2 comentarii