Raftul cu filme

VIDEO. Filme noi la cinema în România: „Joker”, din 4 octombrie 2019

Un nou film american și canadian urmează să aibă premiera în sălile de cinema din țara noastră în luna octombrie 2019. Lungmetrajul Joker, lansată în anul 2019, va avea premiera în România pe data de 4 octombrie 2019, urmând să poată fi vizionat în majoritatea cinematografelor de pe teritoriul țării noastre.

Producția Joker este regizată de Todd Phillips, după un scenariu scris de Scott Silver și Todd Phillips. Pelicula va avea o durată de 2 ore și 1 minut și se încadrează în genurile crimă, dramă și thriller. Filmările au fost realizate în mai multe orașe din Statele Unite ale Americii, printre care se numără New York și New Jersey.

Lungmetrajul este o co-producție Statele Unite ale Americii și Canada, iar întreaga producție este realizată în limba engleză. Din distribuția filmului Joker fac parte, printre alții, actori ca Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Shea Whigham, Bill Camp, Glenn Fleshler, Leigh Gill, Josh Pais, Rocco Luna, Marc Maron, Sondra James, Murphy Guyer și Douglas Hodge.

În filmul Joker, studiul unui personaj disprețuit de societate devine nu doar un sumbru caz social ci și o poveste moralizatoare pentru public. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de emisiune TV care îl face pe personajul principal să își piardă mințile. În „King of Comedy”, personajul lui Robert De Niro, un comediant ratat, răpea un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa iar Robert De Niro va fi moderatorul de talk-show plin de el.

Lungmetrajul american se bucură de o medie de note pe IMDb de 9,4, în urma voturilor a peste 19.000 de persoane din toată lumea, dar și de un rating pozitiv de 66 pe platforma MetaCritic. Cel mai mare rating, de 100, a fost acordat de criticii de la The Guardian și Empire, în timp ce cele mai mici calificative, de 30, respectiv 20, au fost acordate de cei de la Vulture, The New Yorker și Time.

Citește mai multe articole despre filme noi pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube, dar și contul de Instagram.

Un comentariu