Raftul cu filme

Un nou post de televiziune de filme și seriale clasice apare în România: Jocky TV

Jocky TV, posturi de filme, posturi de seriale, posturi TV
Imagine creată de Raftul cu filme / Jocky TV

Un nou post de televiziune cu profil cinematografic a primit licență de difuzare pe teritoriul țării noastre de la CNA, urmând să fie preluat de mai mulți operatori din România în viitorul apropiat. Postul de televiziune Jocky TV a primit licență de la CNA la data de 11 septembrie 2018, fiind un canal operat de societatea CEE Broadcasting Co. SRL deținută de producătorul maghiar de film Andrew G. Vajna.

Societatea CEE Broadcasting Co. SRL deține în România un total de 12 licențe de distribuire a posturilor de televiziune, dintre care câteva sunt cu profil cinematografic. Printre acestea se numără posturile de televiziune LiChi TV (gastronomie), Izaura TV (seriale), Kiwi TV (desene animate), Mozi+ (filme), Zenebutik (muzică), Fem 3 (social și divertisment), Prime (divertisment), Super TV 2 (divertisment), Humor+ (divertisment), Moziverzum (filme), Spiller 1 și Spiler 2.

Canalul Jocky TV și societatea CEE Broadcasting Co. SRL au fost reprezentate în cadrul ședinței CNA, iar motivația acestora a fost următoarea: „Considerăm că segmentul telespectatorilor vizați este destul de mare. Am făcut o selecție și am constatat că avem foarte multe producții clasice. Va fi un fel de Telecinemateca. Sunt filme clasice care destul de greu mai pot fi văzute la televizor”.

Postul de televiziune Jocky TV urmează să fie difuzat în România și Ungaria, iar canalul ar urma să transmită în sistem de 24 de ore. Postul de filme și seriale va fi preluat de pe satelitul Thor 6, iar transmisia va fi criptată, lansarea acestuia urmând să aibă loc în cel de-al patrulea trimestru al anului 2018. Reprezentanții Jocky TV transmit că va fi alocat un buget de 700.000 de euro anual.

Informații obținute prin intermediul site-urilor HD Satelit și Pagina de Media. Citește mai multe articole despre posturile de televiziune pe site-ul Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră oficială de Facebook, canalul oficial de YouTube și contul oficial de Instagram.

Scrie un comentariu