Raftul cu filme

Netflix a reînnoit serialul „Jessica Jones” cu sezonul al treilea

Jessica Jones, Jessica Jones cu sezonul al treilea
Imagine via IMDb / Jessica Jones

Publicația Variety anunță, printr-un articol publicat pe 12 aprilie, reînnoirea serialului american Jessica Jones cu sezonul al treilea, producție disponibilă pe platforma de streaming online Netflix. La puțin mai mult de o lună de la premiera sezonului secund, pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeilor, Netflix și Marvel au hotărât să producă un nou sezon, spre bucuria fanilor din toată lumea.

Cel de-al doilea sezon al serialului Jessica Jones o găsea pe Krysten Ritter în rolul de detectiv privat din New York City, greu de înghițit, dar care a început să își pună viața înapoi pe picioare după ce a omorât persoana care nu o lăsa să își trăiască viața în liniște, pe Kilgrave din primul sezon.

Tot în al doilea sezon am putut urmări drumul parcurs de Jessica pentru a înțelege cum și-a căpătat puterile, acestea fiind rezultatul unui experiment genetic din copilărie realizat după moartea părinților ei într-un accident de mașină.

Serialul american produs de Marvel și ABC Studios îi mai are în distribuție, printre alții, pe Rachel Taylor în rolul celei mai bune prietene, Trish Walker, pe Carrie Anne Mos în rolul avocatului Jeri Hogarth și pe Eka Darville în rolul asistentului și vecinului Malcolm Ducasse.

Acum că Variety a anunțat reînnoirea serialului Jessica Jones cu sezonul al treilea, putem să amintim și faptul că Melissa Rosenberg este producător și persoana care a creat serialul. Jeph Loeb și Jim Chory, din partea Marvel Television, sunt producători executivi. Serialul este produs de Marvel Television în colaborare cu ABC Studios pentru platforma de streaming online Netflix.

La data publicării acestui articol, serialul american Jessica Jones este notat cu un calificativ mediu de 8.1 pe IMDb și cu un rting de 86% pe Rotten Tomatoes. Până în momentul de față nu există informații cu privire la data premierei sezonului al treilea al serialului „Jessica Jones”.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu