Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial spaniol se difuzează pe TVR 2: „Iubirea unei doamne”

La Senora, Iubirea unei doamne, TVR 2, telenovele, seriale, seriale spaniole, seriale din Spania, seriale pe TVR 2
Imagine via IMDb / La Senora

Postul de televiziune TVR 2 aduce o nouă producție spaniolă pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Spania se numește Iubirea unei doamne (în original: „La Senora”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 12 octombrie 2020, de la ora 16:05.

Serialul spaniol Iubirea unei doamne a fost lansat în anul 2008, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune LA 1 pe 6 martie 2008, iar ultimul episod pe 18 ianuarie 2010. Producția numără trei sezoane și un total de 39 de episoade.

Pelicula se încadrează în genul dramă și este regizată de Jordi Frades și Jorge Torregrossa, după un scenariu semnat de Julia Altares și Sergio Barrejon. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Adriana Ugarte, Rodolfo Sancho, Roberto Enriquez, Berta Ojea, Lucia Jimenez, Ana Wagener și Carmen Conesa.

Serialul Iubirea unei doamne prezintă povestea de dragoste dintre Victoria și Angel, doi tineri care provin din lumi diferite și care, în ciuda faptului că sunt îndrăgostiți, sunt separați de rigiditatea normelor sociale ale vremurilor.

Acțiunea se desfășoară în Spania anilor 1920, eroina principală fiind Victoria, fiica familiei Marquez, care deține una dintre cele mai mare averi din nordul țării. Iubitul ei este Angel, băiatul unei familii sărace, a cărui singură șansă de a ieși din mizerie și de a-și ajuta familia este să devină preot.

Victoria și Angel se văd despărțiți de diferențele sociale și de așteptările pe care părinții le au de la fiecare. După numeroase răsturnări de situație, Victoria se vede obligată să renunțe la dragoste și să preia afacerea familiei după moartea tatălui ei și devine o femeie independentă, iar Angel s-a hirotonosit și a devenit preot.

Fără să aibă o altă alternativă, Victoria cedează presiunilor și se mărită cu marchizul Gonzalo de Castro, fostul asociat al tatălui său, însă iubirea pătimașă dintre Victoria și Angel va continua să le conducă viețile.

Citește și alte articole despre seriale spaniole pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu