Raftul cu filme

Un nou serial românesc va fi difuzat pe postul Național TV: „Iubire și secrete”

Iubire și secrete, seriale, seriale românești, Național TV, serial NTV, telenovele, telenovele românești
Imagine via Cinemagia / Iubire și secrete

Un nou serial românesc urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune Național TV. Producția Iubire și secrete, originară din România, urmează să aibă premiera în data de 17 martie 2018, de la orele 22:00. Producția va avea un număr de doar 12 episoade, fiind realizată de casa de producție Real TV. Filmările pentru serial au avut loc în București, Snagov și Clinceni.

Din 17 martie 2018, serialul românesc urmează să fie difuzat în fiecare zi de sâmbătă, de la orele 22:00. Din distribuția seriei Iubire și secrete fac parte, printre alții, nume ca Nicodim Ungureanu, Ioan Păduraru, Sabina Lisievici, Mircea Drâmbăreanu, Natalia Cebanu, Eugenia Șerban, Andreea Roman, Veronica Natalia Popescu și Cristian Roman.

Povestea serialului debutează în momentul în care El Padrino, un infractor cunoscut pentru violența de care dă dovadă, ajunge să ucidă un om de afaceri bucureștean. Romeo, bodyguardul său, asistă la crimă, ajungând la un moment dat să se îndrăgostească de fiica bărbatului ucis, Brândușa. Cei doi ajung să construiască o relație și o poveste de dragoste presărate cu o mulțime de obstacole și piedici.

Romeo ajunge să intre la închisoare pentru șeful său în schimbul promisiunii că va ajunge în fruntea organizației atunci când acesta se retrage, aceasta fiind, bineînțeles, o minciună. Brândușa încearcă să facă tot ce ține de ea ca să îl elibereze pe Romeo din pușcărie. Soarta face ca Brândușa, alături de mama ei, să se apuce de afaceri cu droguri, ajungând într-un final după gratii.

Serialul românesc Iubire și secrete promite să fie unul plin de suspans și acțiune, violență și dramatism, dar și o producție care să arate viața reală a infractorilor români și a familiilor acestora, care ajung să sufere pentru fărădelegile pe care le fac.

Citește mai multe articole despre seriale și telenovele pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu