Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial coreean se difuzează pe postul TVR 1: „Iubire imposibilă”

Iubire imposibilă, TVR 1, seriale coreene, seriale la TV
Imagine via IMDb / Iubire imposibilă

Postul de televiziune TVR 1 aduce o nouă producție coreeană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Coreea de Sud se numește Iubire imposibilă (în original: „The Princess’s Man”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de vineri, 7 iunie 2019, de la ora 16:50.

Serialul coreean Iubire imposibilă a fost lansat în anul 2011, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune KBS2 pe 20 iulie 2011, iar ultimul pe 6 octombrie 2011. Producția originară din Coreea de Sud numără un singur sezon și un total de 24 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Park Si-Hoo, Moon Chae-Won, Hong Soo-Hyun, Song Jong-Ho, Lee Min-Woo și Seo Hye-Jin.

Serialul Iubire imposibilă se încadrează în genurile romantic, istoric și de acțiune, fiind regizat de Kim Jung-Min și Park Hyun-Suk, după un scenariu semnat de Jo Jung-Joo. Fiecare episod al serialului are o durată de 60 de minute.

Acțiunea serialului este plasată la jumătatea secolului al XV-lea, în timpul domniei dinastiei Joseon, atunci când stabilitatea Regatului Coreean este amenințată de lăcomia prinţului Suyang, fratele actualului rege, care râvnește la tronul țării. În încercarea de a-l atrage de partea sa pe cel mai credincios ministru al regelui, Suyang îi propune acestuia o alianță între familiile celor doi.

Este vorba despre căsătoria dintre fiica lui, Se-Ryung, personaj interpretat de actrița Chae-Won Moon, şi fiul ministrului, Seung-Yoo, personaj jucat de actorul Shi-Hoo Park. Între timp, regele află de planurile fratelui său şi le dejoacă, hotărând să îşi mărite propria fiică, pe prinţesa Kyung, cu tânărul Seung-Yoo.

Dar ceea ce a început ca un joc neserios între Se-Ryung şi Seung-Yoo se transformă într-o iubire pură şi profundă. Fiind despărţiţi de soarta care urma să îi unească, fără să ştie că taţii lor sunt duşmani de moarte, înconjuraţi de crude intrigi politice, cei doi tineri trăiesc o poveste de dragoste imposibilă.

Citește mai multe articole despre seriale coreene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii

  • Serialele coreene sunt magistrale! Ai zice că ai sub ochi o lume de basm, reflectă cu măiestrie o lume reală, demult apusă, la scară astronomică, acum o nanosecundă, cu magia, cruzimea și nebunia ei. Fascinează distinct, consecvent, prin puritatea personajelor, a relațiilor acestora decente, nobile, în lumea de azi care este un bordel infect, pe față, şi la apogeu, prin lirismul circumstanțelor; și farmecul aparte al acelei lumi, care, chiar dacă fulgurant, secvențial, te redau ție ca om, care-i om adevărat! Cu două repere esențiale: etică și frumusețe, și o sigură certitudine, inexorabilă: moartea. Atunci fii om adevărat!