Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial brazilian se difuzează pe postul TVR 2: „Iubire dincolo de timp”

Iubire dincolo de timp, seriale, seriale braziliene, TVR, TVR 2, TVR Plus
Imagine via IMDb / Iubire dincolo de timp

Postul de televiziune TVR 2, care face parte din Societatea Română de Radiodifuziune, aduce o nouă producție braziliană pe micile ecrane din țară, în premieră. Pelicula originară din Brazilia se numește Iubire dincolo de timp (în original: „Alem Do Tempo”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 14 august 2019, de la ora 16:00.

Serialul brazilian Iubire dincolo de timp a fost lansat în anul 2015, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Rede Globo pe 13 iulie 2015, iar ultimul pe 15 ianuarie 2016. Producția originară din Brazilia numără un singur sezon și un total de 161 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Paolla Oliveira, Alinne Moraes, Rafael Cardoso, Felipe Camargo, Emilio Dantas, Louise Cardoso, Luiz Carlos Vasconcelos, Dani Barros, Carlos Vereza și Ana Beatriz Nogueira.

Serialul Iubire dincolo de timp se încadrează în genurile romantic și dramă, fiind regizat de Rogerio Gomes, după un scenariu semnat de Elizabeth Jhin, Carolina Massote și Wagner de Assis, fiecare episod în parte fiind realizat în limba portugheză. Producția este creată de Elizabeth Jhin, iar filmările au fost realizate în Brazilia. Serialul a fost produs și distribuit de compania Rede Globo de Televisao.

Producția braziliană spune povestea a doi tineri care, separați de diferențe sociale și intrigi, vor trece prin viață pentru a se regăsi și pentru a trăi marea iubire. Povestea celor doi începe în anul 1865, în orașul Campobelo, din Brazilia, acolo unde o tânără, Livia, părăsită de mamă și crescută la o mănăstire din țară, îl întâlnește pe Felipe, un tânăr care provine dintr-o familie cunoscută.

Cei doi tineri ajung astfel să trăiască o iubire imposibilă, fiind despărțiți de intrigi de familie și diferențe sociale. Povestea de iubire a celor doi ajunge să aibă un sfârșit tragic mai devreme decât aveau impresia. Mulți ani mai târziu, Livia și Felipe au o nouă șansă de a fi fericiți împreună după ce se întâlnesc într-o stație de metrou din Rio de Janeiro.

De această dată, Livia este o tânără bogată, iar el este un viticultor de țară. Viețile lor devin din nou complicate și se văd forțați să înfrunte intrigi și prejudecăți care nu vor încerca decât să îi despartă.

Citește mai multe articole despre seriale braziliene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii