Raftul cu filme

Un nou serial turcesc va fi difuzat pe canalul PRO 2: „Iubire ascunsă”

PRO 2, seriale, telenovele, seriale turcești, telenovele turcești, Iubire ascunsă
Imagine via IMDb / Iubire ascunsă

Nu ai apucat să îl urmărești pe Kanal D între 2008 și 2010? Acum vine și pe PRO 2! Serialul turcesc Iubire ascunsă (în original: „Ask-i Memnu”) își face loc în grila de programe a unui post de televiziune din țara noastră și urmează să aibă premiera pe 15 ianuarie 2018, de la orele 22:00, pe PRO 2. Telenovela revine pe micile ecrane din România la opt ani distanță de difuzarea de către Kanal D în perioada 4 septembrie 2008 și 24 iunie 2010.

DIFUZARE: de luni până duminică, pe PRO 2, de la orele 22:00

Inspirat din romanul cu același nume, scris de Halit Ziya Usakligil și publicat în anul 1899, serialul turcesc Iubire ascunsă (în original: „Ask-i Memnu”) spune povestea lui Adnan, care după decesul soției și-a dedicat viața copiilor săi, Nihal și Bulent. Locuiește acum în Istanbul, unde o întâlnește pe Bihter, o tânără de care se îndrăgostește și pe care o dorește din tot sufletul în viața lui.

Însă mama lui Bihter îl consideră și ea pe Adnan un partener de viață potrivit, așa că cele două, mamă și fiică, ajung să se lupte pentru același bărbat. Tânăra câștigă și cei doi se căsătoresc, însă ea ajunge în scurt timp să se îndrăgostească de Behlul, un tânăr care locuiește în aceeași casă cu ei.

PRO 2, seriale, telenovele, seriale turcești, telenovele turcești, Iubire ascunsă
Imagine via IMDb / Iubire ascunsă

Serialul turcesc Iubire ascunsă (în original: „Ask-i Memnu”) îi are în distribuție, printre alții, pe actorii Beren Saat din „Kosem”, Kivanc Tatlitug din „Ezel” și „Iubire și răzbunare”, Hazal Kaya din „Feriha”, Nebahat Cehre din „Suleyman Magnificul”, Nur Fettahoglu („Suleyman Magnificul”) și Zerrin Tekindor („Dragoste infinită”).

Telenovela Iubire ascunsă este inspirată din romanul cu același nume, scris de Halit Ziya Usakligil, la fel ca o altă producție care începe zilele acestea pe micile ecrane din România. Serialul românesc „Fructul oprit” intră în grila de programe a canalului Antena 1 începând cu 15 ianuarie 2018, de la orele 20:00.

Românii și turcii nu sunt singurii care s-au inspirat din romanul lui Halit Ziya Usakligil. Latino-americanii au avut ca reper serialul turcesc „Ask-i Memnu” pentru filmările variantei spaniole „Pasion prohibida”, produsă de Telemundo și difuzată începând cu anul 2013. Rolurile principale au revenit actorilor Jencarlos Canela și Monica Spear. În România, serialul spaniol a fost preluat de fostul canal Acasă TV.

Citește mai multe articole despre seriale și telenovele pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii

 • Un serial foarte bun. Toate considerentele sunt în regulă: acțiune, interioare, ținute. Păcat însă de modul în care postul PRO 2 îl măcelărește. Nu înțeleg reluările de câte 10-20 de minute din episoadele anterioare. Astfel, ținând seama și de minutele de publicitate, dintr-o oră pusă la dispoziție fiecărui episod mai rămân cam 30 de minute pentru episodul nou. Un lucru chiar de neînțeles. Păcat, mare păcat!

  • Iubire ascunsă, 15 aprilie 2018:
   – 13 minute reluare din episodul anterior;
   – după care 7 minute de publicitate;
   – alte 3 minute tot de reluare;

   După 24 de minute începe, în sfârșit, episodul nou care merge 20 de minute.
   – apoi 6 minute de publicitate;
   – 13 minute din episodul de zi;

   Deci 33 de minute de văzut efectiv ceva. Asta din ceea ce trebuia să dureze aproape o oră! Unde sunt respectul și considerația pentru telespectator Nici n-o să mă mai uit! Păcat de serial. Dacă ar fi unul de duzină poate că s-ar bucura de mai multă atenție din partea postului. Încă o dată, păcat de serial.

 • Ai dreptate, Elisabeta Mihu. Cei de la PRO 2 își bat joc de telespectatori. Și eu am renunțat să mă mai uit la canalul acesta de când au început să facă mișcarea cu reluarea episodului anterior, publicitate și 1/2 oră de episod nou. Probabil n-au nevoie de audiență.