Raftul cu filme

Happy Channel va difuza, în exclusivitate, serialul turcesc „Intrusul” („Icerde”)

Icerde, Intrusul, telenovele, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via IMDb / Intrusul

Serialul care a spulberat audiențele în Turcia va fi difuzat și în România. A înregistrat audiențe spectaculoase în țara de origine, iar în curând va putea fi urmărit în premieră și în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel. Blockbesterul turcesc Intrusul (în original: „Icerde”) îl aduce în atenția publicului pe celebrul actor Cagatay Ulusoy, câștigător al Best Model of Turkey în anul 2010.

Cunoscut telespectatorilor din serialul Feriha, care se difuzează zilnic la Happy Channel de la orele 17:00, Cagatay Ulusoy va putea fi urmărit de publicul român într-o nouă producție. Lansat în țara de origine în septembrie 2016, serialul Intrusul (în original: „Icerde”) s-a bucurat de rezultate deosebite, fiind achiziționat ulterior și de țări din America Latină, Asia și Europa.

În România va fi difuzat în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel. Blockbusterul turcesc spune povestea a doi frați, Sarp și Umut, interpretați de Cagatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii. La trei ani, Umut a fost răpit de Celal, liderul unui clan mafiot din Istanbul, iar Sarp crește cu vina dispariției fratelui său.

Intrusul, telenovele, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via Happy Channel

În urma evenimentelor petrecute în familia sa, Sarp se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite obținute. Cu scurt timp înainte de absolvire, lucrurile iau o altă întorsătură pentru Sarp, care ajunge în închisoare. Totul este, de fapt, un plan pentru a-i atrage atenția interlopului Celal. După ce este eliberat, Sarp începe să lucreze ca polițist sub acoperire în clanul acestuia.

Între timp, Umut, căruia Celal i-a schimbat numele în Mert, ajunge și el în poliție, infiltrat de cunoscutul mafiot pentru a-l ține la curent cu tot ce se pregătește împotriva lui. Inevitabilul se produce, iar Sarp și Mert se întâlnesc fără să știe însă că sunt frați.

* vezi pagina de IMDb a serialului turcesc
* citește mai multe articole despre telenovele pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu