Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial indian se difuzează pe postul PRO 2: „Într-o altă viață”

Într-o altă viață, seriale indiene, PRO 2
Imagine via India Forums / Într-o altă viață

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție indiană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din India se numește Într-o altă viață („Woh Apna Sa”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 7 noiembrie 2018, de la ora 16:30.

Telenovela indiană Într-o altă viață a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe Zee TV pe 23 ianuarie 2017, iar ultimul pe 20 iulie 2018. În total, serialul numără două sezoane și 391 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Kunal Karan Kapoor, Kinshuk Vaidya, Disha Parmar și Tanya Sharma.

Serialul indian Într-o altă viață se încadrează în genurile dramă și telenovelă, fiind creată de Siddharth P. Malhotra după un scenariu redactat de Raghuvir Shekhawat, Damini Joshi și Lakshmi Jaikumar. Telenovela este produsă de Rashmi Sharma și filmată în Mumbai, iar fiecare episod are circa 20 de minute.

Producția indiană Într-o altă viață urmărește povestea lui Aditya Jindal, un bărbat care realizează că mariajul său nu mai funcționează așa cum ar trebui. Obligat de circumstanțe, Aditya rămâne alături de soția sa, Nisha, și de cele două fete care fac parte din familie. Totul ajunge să ia o întorsătură neațteptată în momentul în care Aditya face cunoștință cu frumoasa Jhanvi Agarwal și de care se îndrăgostește.

Știind că mariajul său o ia la vale, Aditya Jindal intentează divorțul pentru a putea trăi liniștit și fericit alături de Jhanvi, femeia care a reușit să îl facă să simtă că iubește din nou. După toate schimbările din viața sa, speră să aibă un trai liniștit, însă nu se întâmplă tocmai cum își dorește. Fosta lui soție, Nisha, nu este împăcată cu divorțul și are inteția de a se răzbuna pe fostul ei soț.

Astfel, Nisha pune la cale un plan prin care intenționează să îi ucidă pe cei doi pentru toate necazurile pe care le-au creat în trecutul apropiat. Planul îi reușește, iar la 20 de ani distanță sufletele lui Aditya și Jhanvi se reîncarnează și încep să își pună pe picioare o nouă viață.

Citește mai multe articole despre seriale indiene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

15 comentarii

 • Am vizionat primele patru episoade. Este un film despre viață. Și când mă gândesc că și în realitate se întâmplă aceleași lucruri. Ce este viața?

  • Eu sper să plece Nisha din serial și să nu mai joace pentru că este foarte egoistă și foarte rea. De aceea vreau să plece, să fie îndrăgostiți Adya și Jivany.

 • Actrița care a jucat rolul Nishei a jucat foarte bine! A jucat excepțional în acest rol. Este rea în rol și a jucat foarte realist. Ea merită un premiu de interpretare. Actrița care joacă acest rol acum este foarte slabă! Nu transmite nimic! Nu știu de ce au schimbat actrița.

  • Eu l-am văzut pe internet. Îl găsești pe unele site-uri dacă îl cauți pe Google. Sper că te-am ajutat!

 • Este cea mai frumoasă telenovelă. Îmi place foarte mult de Adi și Janvi. Janvi ține cu adevărul și vrea numai dreptate. Îmi place de Janvi cum joacă rolul.

  • Este bun filmul! Dar asta mă enervează și pe mine, exact cum spuneai și tu de Nisha. Janvi este super!

  • Cel mai prost serial din istorie! Nu cred că ar trebui să fie difuzat vreodată!

 • Este cel mai frumos serial indian. Astăzi m-am uitat la ultimul episod din ultimul sezon și sincer vă spun că m-aș mai uita încă o dată! Păcat că s-a terminat, aș fi vrut să mai continue! Vă recomand să vă uitați la tot!