Raftul cu filme

INTERVIU. Actorul Peyton Smith, despre rolul pe care îl joacă în serialul „Legacies”

interviu cu Peyton Smith, Legacies, The Originals, The Vampire Diaries, seriale, seriale pe HBO, seriale HBO, Peyton Smith
Imagine via IMDb / Legacies

Cu ajutorul prietenilor de la HBO România, reușim astăzi să vă prezentăm un special interviu cu Peyton Smith, actorul american pe care îl știm, cel mai recent, din serialul „Legacies”, dar și din producția „Detroit”. Producția „Legacies” duce mai departe povestea din cunoscutele seriale „The Vampire Diaries” și „The Originals”, fiind creat de Julie Plec și difuzat pe postul american The CW.

Cum ți-ai descrie personajul din „Legacies”?

Rafael este un copil adoptat cu probleme de gestionare a furiei. Nu este chiar în elementul lui pentru că află că este un vârcolac, ceea ce este un lucru destul de nebunesc. Personal, sunt curios să văd cum se poartă în lumea asta în care l-au pus. O să fie o călătorie foarte distractivă pentru Rafael.

Ce îți place cel mai mult la personajul pe care îl interpretezi?

Îmi place modul în care explorez noile relații din serial deoarece personajul meu a fost dus din loc în loc de-a lungul vieții lui, însă acum, în sfârșit, își caută o casă. De data asta cred că vrea să rămână într-un singur loc pentru că nu cred că o să supraviețuiască în lumea exterioară știind că este vârcolac.

Iubirea joacă un rol important în dramele lui Julie Plec. Ce ne poți spune despre zvonul că Hope Mikaelson o să fie îndrăgostită de Rafael?

Nu știu nimic despre asta. În serial există multă iubire între toți, așa că poate o să vedem asta. În momentul de față încearcă doar să se regăsească, dar dacă iubirea o să îi iasă în cale sunt sigur că o să se implice. Dacă nu o face atunci poate o să se întâmple în sezonul al doilea.

Rafael are multă iubire în inima lui? Personajul lui are abilitatea de a se îndrăgosti?

Sigur că da. Cred că toată lumea are această capacitate. Este o ființă umană, deci are o mulțime de emoții, furie, iubire, fericire. Eu personal cred că vrea să găsească fericirea și iubirea. Dacă acestea îi vor ieși în cale la școală atunci este bine. Dacă nu, poate să aștepte.

Personajele tinere din „Legacies” nu sunt obișnuite cu puterile lor. Asta le face mai ușor de interpretat?

Este grozav pentru că nu știu nici eu totul despre puterile lui. Rafael este nou în școală, așa că învăț despre toate astea, iar asta mă face să joc mai bine.

Cum ai descrie filmarea primei scene în care te transformi în vârcolac?

Îmi place să filmez scenele de tranziție. Nu am mai avut ocazia să filmez așa ceva, dar este palpitant. Inițial, a fost foarte intens, dar este distractiv să filmez cu Danielle (Rose Russell). M-a făcut să râd cu lacrimi pentru că eu mârâiam pe podea, iar ea s-a uitat la mine și mi-a spus „știi că nu au pornit camerele încă, nu?”. Aia a fost prima zi când l-am întâlnit pe (producătorul executiv) Brett Matthews. A fost foarte distractiv până la a șaptea oră, apoi a fost doar muncă grea.

Trebuie să fie epuizant și din punct de vedere fizic

Da, este! M-am întors zilele trecute pe platoul de filmare și mi-au spus că tranzițiile s-au întors. Dar a fost foarte distractiv pentru că nu am mai făcut vreodată așa ceva. Este grozav să pun pe mine toate chestiile de vârcolac. Îmi place să aud ce vor face în post-producție. Este minunat să văd cum totul capătă viață.

Este foarte cool. Niciodată nu am mai făcut parte dintr-o lume supranaturală și cred că mi-am dorit asta. Este foarte tare. Abia aștept să văd ce o să se întâmple cu tranzițiile pe parcursul sezonului.

Ce alte scene îți place să filmezi?

Ca actor, îmi place ce au făcut (producătorii executivi) Julie Plec și Brett Matthews cu „Legacies” pentru că sunt momente când am ocazia să fiu dramatic, dar există și momente mai relaxate când pot să fiu amuzant. Uneori mă distrez de minune pe platoul de filmare, dar alteori sunt profund. Scenariul este minunat. În plus, am ocazia să mă întorc în liceu și să retrăiesc acele zile. Este grozav.

Ai fost fan al serialelor „The Vampire Diaries” și „The Originals” înainte să accepți să joci în „Legacies”?

Știam despre seriale și mulți din prietenii mei le adorau, dar eu am fost cu totul nou acestei lumi. Odată ce am fost distribuit, m-am dus și m-am uitat la tot. Este ca și cum te întorci și îți dai seama că ai ratat „Breaking Bad” și „The Wire”. M-am întrebat cum de am putut să ratez asta. Ca să fiu sincer, a fost palpitant să mă întorc și să văd cât de complexă este toată această lume. Este destul de cool să citești scenariile și să le compari cu celelalte seriale.

Ți s-a părut o provocare mare să intri într-un univers complex și care a fost deja explorat în alte seriale?

Cum am primit rolul, am întrebat „există o biblie?”. Și există una cu toate poveștile fanilor în ea. Aveau totul detaliat. Ce făceau vârcolacii, vampirii și vrăjitoarele. Este foarte interesant să joci într-un serial care are deja o bază de fani. Suntem un spin-off diferit de celelalte seriale, așa că sunt curios să văd cum reacționează fanii. Sper că o să le placă de noi.

Ai interacționat mult cu fanii?

Sunt entuziasmat după ce i-am văzut pe fani la Comic-Con, în New York. Au fost foarte entuziasmați să afle despre această lume și despre cât de mare va fi!

Citește mai multe interviuri pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu