Raftul cu filme

INTERVIU. Actrița Kaylee Bryant, despre rolul pe care îl joacă în serialul „Legacies”

HBO, The CW, Kaylee Bryant, Legacies, The Vampire Diaries, The Originals
Imagine via IMDb / Legacies

Cu ajutorul prietenilor de la HBO România, reușim astăzi să vă prezentăm un special interviu cu Kaylee Bryant, actrița americană pe care o știm, cel mai recent, din serialul „Legacies”, dar și din producția „Santa Clarita Diet”. Producția „Legacies” duce mai departe povestea din cunoscutele „The Vampire Diaries” și „The Originals”, fiind creat de Julie Plec și difuzat pe postul american The CW.

La ce se pot aștepta fanii serialelor „The Vampire Diaries” și „The Originals” de la „Legacies”?

Sunt foarte încântată pentru fani. Cred că modul în care au scris serialul este foarte interesant pentru că sunt foarte multe detalii din universul celorlalte două seriale în povestea noastră. Acestea sunt împrăștiate pe parcursul întregului sezon, indiferent de scenă. Sunt niște indicii foarte clare, precum apariția lui Zach Roerig din primul episod, însă mai sunt și niște aluzii subtile pe care fanii le vor observa. Este posibil să vorbim despre ceva legat de „Legacies”, dar stăm în librăria Salvatore. E foarte distractiv.

Cum ți-ai descrie personajul din serial?

Josie Saltzman încearcă în mod constant să aibă grijă de toată lumea și nu de ea. O să vedeți asta pe parcursul întregului sezon. Ea are o soră geamănă, Lizzie, iar tatăl lor este Alaric Saltzman, așa că o să o tot vedeți pe Josie încercând să aibă grijă de ei. Alaric și Josie vorbesc despre asta în primul episod, despre cum seamănă foarte mult deoarece au mereu grijă de cei din jur și nu de ei.

Cât de mult seamănă gemenele?

Josie și Lizzie sunt foarte diferite. Țin foarte mult una la cealaltă și formează o echipă, așa că mereu o să fie legate de o conexiune puternică, însă personalitățile lor nu sunt la fel. Josie se gândește la alții, spre deosebire de Lizzie.

Cum ai descrie relația lui Josie cu Hope Mikaelson?

Este o relație tensionată. Serialul se petrece într-un internat unde gemenele practic locuiesc cu Hope, așa că este ca și cum se luptă mereu cu ea. Pe parcursul întregului sezon se întreabă mereu „Suntem prietene, suntem dușmani?”. Este o bătălie constantă.

Gemenele sunt fetele rele din școală?

Nu cred. Cred că Josie curăță mereu după Lizzie, dar nu sunt fete rele. Cel puțin Josie sigur nu este o fată rea. Cred că se bucură de o anumită popularitate deoarece sunt fetele directorului. Într-o anumită măsură, probabil conducem școala sau ne place să credem asta. Lizzie cu siguranță crede că ea conduce școala, însă există și senzația că toți ochii sunt pe ea.

Cât din trecutul gemenelor va fi dezvăluit în „Legacies”?

Este ceva ce aprofundăm în primul sezon. Nu este ceva ce apare imediat deoarece se întâmplă multe când începe povestea. Gemenele au 15 ani și toate trăsăturile lor provin de la familia Parker, deci e ceva ce adresăm.

Cât de mult știu gemenele despre mama lor biologică și despre vrăjitoarele Gemini?

Nu știu prea multe despre asta, dar este o poveste pe care o să o explorăm în serial. Este o parte importantă din cine suntem ca gemene.

Gemenele Saltzman au apărut prima oară în „The Vampire Diaries” ca bebeluși. Este descurajator sau amuzant să interpretezi un personaj pe care fanii îl știu deja?

Câte puțin din fiecare. În „The Vampire Diaries” ați văzut două fetițe adorabile, de patru ani, și v-ați făcut o idee idealistă despre cine ar putea deveni, așa că o să fie interesant să le vedem la 15 ani. Vrem să le facem pe plac fanilor despre cine ar putea fi aceste fete, despre cine ar putea fi Josie. Simt că am fost împinse de la spate ca să ne asigurăm că sunt personaje pe care toată lumea poate să le iubească și, uneori, să le urască.

Ai fost fană a serialelor „The Vampire Diaries” și „The Originals” înainte să accepți să apari în „Legacies”?

Am început să mă uit la „The Vampire Diaries” când aveam 15 ani. Mă uitam cu mama în mod obsesiv. Când Jenny și cu mine am fost distribuite în „Legacies” nu știam ce roluri am primit. Știam că o să jucăm membri ai familiei Saltzman, dar atât. Atunci am stat împreună la o cafea și am început să vorbim despre Kai Parker și restul familiei. Am trecut totul în revistă și ne-am întrebat ce subiecte vor aborda. Chiar și acum vorbim în mod constant despre celelalte seriale și încercăm să ne dăm seama unde se potrivește totul.

Ce te entuziasmează cel mai mult la lansarea serialului?

Serialul „Legacies” este o poveste pe care producătoarea executivă, Julie Plec, a vrut să o facă de la începutul carierei sale, așa că este foarte entuziasmată de lansarea ei. Este foarte entuziasmată de faptul că este viziunea ei, iar asta mă încântă și pe mine.

Cât de implicată e Julie Plec? Cât de des e pe platoul de filmare?

Este foarte implicată. De exemplu, sunt zile când vine pe platoul de filmare și îmi aranjează părul ca să se asigure că este exact cum vrea ea. Își lasă amprenta asupra fiecărui proiect pe care îl face. Se ocupă de tot. Este incredibilă.

Cât de mult din poveste o să implice elemente supranaturale?

Există o mulțime de elemente supranaturale în „Legacies”. Există creaturi despre care nu am voie să vorbesc, dar clar o să vedeți monstrul săptămânii pe parcursul serialului. Mereu folosim magie și depindem de vampiri și vârcolaci. Ne luptăm în mod constant cu creaturi pe care nu le-ați mai văzut în acest univers.

Vor fi create pe calculator sau folosiți efecte practice?

O mare parte sunt practice. Este incredibil cât de realist pot să arate. Abia aștept să văd ce o să le adauge la producție pentru că deja arată interesant.

Josie Saltzman pare să fie un personaj bun și altruist în „Legacies”, dar există un indiciu că are și o latură întunecată, cea a geloziei. Este ceva ce o să fie explorat mai mult pe măsură ce progresează sezonul?

Absolut. Lizzie este foarte deschisă în privința laturii întunecate cu care se luptă și cred că Josie se străduiește din răsputeri să nu o arate. Este o luptă constantă pe care o are cu ea, dar o să vedem câteva scăpări la școală.

Cum afectează cadrul internatului povestea din „Legacies”?

Cred că este un cadru foarte distractiv pentru că toate personajele sunt laolaltă, totul e aproape. De exemplu, dacă cineva are o problemă cu MG poate să traverseze holul și să îi bată la ușă. Din punctul ăsta de vedere suntem o familie.

La cât romantism se pot aștepta fanii să vadă în serial?

Nu cred că pot să spun prea multe despre asta, dar este un serial despre adolescenți care trăiesc împreună, deci se vor întâmpla lucruri. Mereu se întâmplă câte ceva la școală, iar dragostea este un element al serialului. Chiar unul important. Dar nu pot să spun mai multe. Va trebui să urmăriți serialul.

Citește mai multe interviuri pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu