Raftul cu filme

Irina Margareta Nistor prezintă „Întâlniri fericite” la Happy Channel

Happy Channel, Întâlniri fericite, Irina Margareta Nistor, posturi TV

Începând cu ziua de joi, 7 septembrie 2017, cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor va prezenta emisiunea de televiziune Întâlniri fericite la postul Happy Channel. Showul de divertisment va fi difuzat în fiecare zi de joi și vineri, de la orelea 12:30 și va aduce în fața telespectatorilor oameni importanți din lumea cinematografiei.

Prima lună a toamnei aduce pe Happy Channel o serie de întâlniri fericite cu persoane importante din spațiul spublic. Actori, regizori, oameni din domeniul cinematografiei și cunoscuți din lumea filmului care au dus producțiile românești la marile festivaluri internaționale vor fi invitații criticului Irina Margareta Nistor în fiecare joi și vineri.

„Întâlnirile fericite sunt, de fapt, o coincidență cinematografică de destine, o serendipitate, adică dacă nu ar fi fost participarea strălucită a acestor staruri la festivaluri acasă și în lume, n-am fi reușit să le cunoaștem mai bine. Am ajuns la această emisiune din pasiunea pentru filme, pasiune care a dus și la descoperirea pe viu a celor de la canalul de televiziune Happy Channel odată cu avanpremiera într-o proiecție la cinema a serialului lor ultramodern! O sincronicitate perfectă aș putea spune”, a mărturisit Irina Margareta Nistor pentru Raftul cu Filme.

În prima ediție a emisiunii de divertisment Întâlniri fericite, care se va difuza în ziua de joi de la orele 12:30, telespectatorii și cinefilii vor putea urmări un interviu cu una dintre actrițele filmului românesc „După dealuri”, și anume Cosmina Stratan. Filmul „După dealuri”, scris și regizat de Cristian Mungiu, a avut premiera în mai 2012 la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, acolo unde a câștigat Premiul pentru cel mai bun scenariu.

Mai mult de atât, actrițele Cosmina Stratan și Cristina Flutur au câștigat premiul pentru cea mai bună actriță la Cannes. Filmul a reprezentat propunerea României la Oscar pentru cel mai bun film străin în anul 2013, însă nu a reușit să se numere printre filmele nominalizate.

Scrie un comentariu