Raftul cu filme

Un nou serial spaniol se vede pe postul de televiziune Acasă TV: Întâlnire cu destinul

Întâlnire cu destinul, seriale spaniole, seriale din Venezuela, Acasă TV
Imagine via IMDb / Întâlnire cu destinul

Postul de televiziune Acasă TV aduce o nouă producție spaniolă pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Venezuela se numește Întâlnire cu destinul (în original „Piel Salvaje”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 19 iunie 2023, de la ora 13:00.

Serialul spaniol Întâlnire cu destinul a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Televen din Venezuela pe 2 februarie 2016, iar ultimul episod pe 25 iulie 2016. Producția se încadrează în genurile dramă și romantic și numără un singur sezon, cu un total de 120 de episoade.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Irene Esser, Rodrigo Brand, Amanda Peter, Karinah Frederico, Flavia Gleske, Estefania Lopez, Brittany Falardeau, Frank Gerrish, Maxwell Chase, Meghan Lewis, Katia Kieling, Luca Rodrigues, Julie Beiriz, Carlos Felipe Alvarez, Michelle Taurel, Patricia Amenta și Carlos Cruz.

Serialul spaniol produs de RCTV pentru Televen a fost regizat de către Jose Manuel Carvajal, Manuel Diaz Casanova și Cesar Manzano, după un scenariu semnat de Daniel Gonzalez, Martin Hahn, Giuliana Rodriguez și Daniel Rojas.

Iată despre ce este vorba în serialul „Întâlnire cu destinul”

Camila Espino este o tânără impulsivă care și-a petrecut întreaga copilărie pe străzile orașului înainte de a ajunge la orfelinat undeva în perioada adolescenței. Mai târziu, Camila se angajează la o companie de cosmetice, Mascarada, a cărui proprietar este Ezequiel Lopez Mendez. Acesta se află într-un adevărat război, de ani de zile, cu Fausto Aragon de la Rosa, deținătorul companiei Capricho, principalul competitor de pe piața de cosmetice din întreaga țară.

Astfel, Camila ajunge să se îndrăgostească de Maximiliano, fiul lui Ezequiel Mendez. Însă soarta face ca iubirea dintre cei doi să fie supusă unor teste din cauza războiului dus între cele două familii. Mai mult decât atât, pe măsură ce Camila continuă să se afle în căutarea mamei sale biologice ajunge să dezvăluie tot mai multe secrete din sânul celor mai puternice două familii din oraș.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu