Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Kanal D2: Instinct de mamă

Instinct de mamă, seriale turcești, Kanal D2
Imagine via Kanal D / Instinct de mamă

Postul de televiziune Kanal D2 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Turcia se numește Instinct de mamă (în original: „Hicran”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 3 aprilie 2023, de la ora 18:00.

Producția turcească Instinct de mamă a fost lansată în anul 2022. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Kanal D din Turcia pe 7 noiembrie 2022, iar producția continuă și în momentul de față. Serialul numără momentan un singur sezon, cu un total de 84 de episoade.

Serialul Instinct de mamă se încadrează în genul dramă, fiind regizat de Gursel Ates și Nuh Sen, după un scenariu semnat de Firat Efe Akyuz, Ugur Kandemir Arpaci și Zeynep Kaya. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Nisa Sofiya Aksongur, Elcin Zehra Irem, Berk Bakioglu, Yagmur Cokgenc, Yasar Uzer, Aydan Burhan, Iclal Karaduman, Melda Arat Mutlu și Ozlem Surek.

Hicran este o tânără care încearcă să își refacă viața după pierderea copilului ei la naștere. În fiecare zi se trezește zguduită de un coșmar în care încearcă să se reîntâlnească cu fiica ei. Deși i s-a spus că fiica ei a murit la naștere, Hicran a trăit crezând cu tărie că fiica ei nu este moartă. Într-o zi, viața lui Hicran se schimbă când întâlnește o tânără pe nume Melek, care este blocată într-o mașină.

După ce îi salvează viața lui Melek fără să se gândească la propria ei siguranță, Hicran se trezește în centrul de detenție sub acuzația de „răpire de copii” din cauza neînțelegerii cu tatăl lui Melek. Deși Hicran își dovedește greu nevinovăția din cauza incapacității lui Melek de a vorbi, poliția o eliberează după ce a vizionat filmarea evenimentului. Când Melek, tatăl lui Emre, află că Hicran își caută un loc de muncă, el o convinge să fie dădaca lui Melek, în timp ce își dă seama că Hicran este motivul pentru care fiica lui este în viață. Fără să știe că i-a salvat viața propriei sale fiice, Hicran începe să trăiască cu Melek ca dădacă în conacul lor.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu