Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe Happy Channel: „Inima orașului” (Bu Sehir Arkandan Gelecek)

Inima orașului, seriale turcești, Happy Channel, serial Inima orașului
Imagine via IMDb / Inima orașului

Un nou serial turcesc urmează să intre în grila de programe a postului Happy Channel. Canalul va oferi telespectatorilor, în premieră și în exclusivitate, producția turcească Inima orașului (în original: „Bu Sehir Arkandan Gelecek”, în engleză: „Heart of the City”), devenit blockbuster în țara de origine.

Serialul Inima orașului, care reprezintă o emoționantă poveste a unui cuplu, fiecare luptând pentru a reuși să treacă peste traumele suferite, a fost lansat în anul 2017 în Turcia, iar din distribuție fac parte, printre alții, nume de actori ca Kerem Bursin, Gurkan Uygun și Leyla Lydia Tugutlu.

DIFUZARE: serialul Inima orașului are premiera marți, pe 27 februarie 2018, de la orele 21:00. Va fi difuzat de luni până joi, de la orele 21:00.

Ali a fost martorul unei crime cumplite care i-a marcat copilăria. Practic, el a văzut cum mama lui a fost ucisă chiar de către tatăl lui. Rauf este cel care îl ia în grija lui după incidentul ce l-a marcat pe Ali și îl face marinar. După 20 de ani de la oribila crimă, Ali nu a mai pășit în orașul natal, în Istanbul.

De fapt, el refuză să mai calce în Istanbul. Până într-o zi când, aflat pe puntea vasului acostat în portul orașului, marinarul nostru zărește, la un moment dat, o femeie frumoasă care se grăbea. În fuga ei, din bagaje îi cade un pantof.

Ali aleargă după ea prin orașul care îi provoacă atâtea coșmaruri pentru a-i returna obiectul pierdut. Ea este Derin, o dansatoare de care Ali se îndrăgostește la prima vedere. Fata se grăbea să ajungă la o audiție, sperând că va reuși să ajungă o balerină apreciată, deși familia ei îi interzice să mai danseze. Fără să își dea sama, Ali se trezește în inima Istanbului.

Citește mai multe articole despre serialele și telenovelele difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu