Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: „Inima nu cere voie”

Inima nu cere voie, seriale, seriale mexicane, telenovele, telenovele mexicane
Imagine via La Opinion / Inima nu cere voie

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Mexic se numește Inima nu cere voie (în original: „Caen en Tentacion”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de duminică, 14 octombrie 2018, de la ora 19:00.

Telenovela mexicană Inima nu cere voie a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe Las Estrellas pe 18 septembrie 2017, iar ultimul pe 11 februarie 2018. În total, serialul numără un singur sezon și 102 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Silvia Navarro, Gabriel Soto, Adriana Louvier, Carlos Ferro, Arath de la Torre, Julieta Egurrola, Beatriz Moreno, Ela Velden și Julia Urbini.

Producția Inima nu cere voie urmărește povestea de dragoste a două cupluri care au devenit victimele unor destine mult prea grele. Raquel nu și-a imaginat niciodată că un singur apel de urgență o va ajuta să descopere faptul că Damian, soțul acesteia, a intrat în comă în urma unui accident de mașină.

În urma apelului, Raquel este informată de către agenții de poliție că în autoturism se afla și o femeie alături de soțul său, însă corpul acesteia a dispărut. Santiago, un prieten de familie, ajunge la fața locului și vine în ajutorul ei. Astfel ajunge să descopere detalii pe care nu și le-ar fi imaginat. Acea femeie nu le era deloc necunoscută, ci era vorba de Carolina, soția sa, actuala amantă a lui Damian.

Serialul Inima nu cere voie va fi difuzat în locul telenovelei „Și fără sâni există paradis”, care ajunge la final înainte de premiera producției. Serialul mexican este creat de Oscar Tabernise și scris de Maria Elena Lopez. Cu o poveste de Erika Halvorsen, telenovela este regizată de Eric Morales și Juan Pablo Blanco.

Citește mai multe articole despre seriale mexicane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu