Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Acasă TV: Îndrăgostiți din interes

Îndrăgostiți din interes, Acasă TV, seriale
Imagine via FOX / Îndrăgostiți din interes

Postul de televiziune Acasă TV aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Turcia se numește Îndrăgostiți din interes (în original: „Ask Mantik Intikam”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 21:00.

Serialul turcesc Îndrăgostiți din interes a fost lansat în anul 2021. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune FOX Turcia pe 18 iunie 2021, iar ultimul episod pe 22 aprilie 2022. Producția numără un singur sezon, cu un total de 42 de episoade. Serialul Îndrăgostiți din interes se încadrează în genurile comedie și romantic, fiind regizat de Murat Ozturk și Koray Kerimoglu, după un scenariu semnat de Inci Ozlem Hekimoglu, Nil Gulec Unsal și Fulya Emek Tanrikulu.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu, Zeynep Kankonde, Ceren Koc, Mehmet Yilmaz, Sinan Sicimoglu, Suleyman Atanisev, Sevda Bas și Cagan Timur.

Serialul Îndrăgostiți din interes spune povestea lui Esra Erten, de profesie chelneriță, care, sătulă de greutățile vieții, se hotărăște să se căsătorească cu inginerul Ozan Korfali. O perioadă povestea căsniciei lor decurge excelent, până când Ozan are probleme financiare, iar între cei doi intervin neînțelegeri, certuri și frustrări. Esra decide să divorțeze de Ozan și să își reia viața de domnișoară.

După o perioadă de doi ani după divorț, într-o dimineață Esra îl vede la televizor pe Ozan, unde se spune că ar fi antreprenorul anului. Ozan arată mai bine decât înainte și pare să aibă o viață prosperă, fapt pentru care Esra decide să își cucerească din nou fostul soț. Cei doi se întâlnesc, însă Ozan este rece față de ea, iar în loc să îi acorde o a doua șansă acesta îi oferă un plic cu bani drept răzbunare. Simțindu-se jignită, Esra decide să se răzbune și ea la rândul ei, iar primul pas pe care îl face este să se angajeze la el în firmă.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu