Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul PRO 2: În ritmul vieții

În ritmul vieții, seriale, seriale turcești, telenovele, telenovele noi, telenovele turcești, PRO 2, seriale la TV, seriale pe PRO 2
Imagine via IMDb / În ritmul vieții

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, dar nu în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește În ritmul vieții (în original: „Kalp Atisi”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 22 decembrie 2020, de la ora 21:00.

Serialul turcesc În ritmul vieții a fost lansat în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe Show TV pe 30 iunie 2017, iar ultimul episod pe 28 ianuarie 2018. Producția numără un sezon și un total de 28 de episoade, iar în România a mai fost difuzat în anul 2018 tot pe postul de televiziune PRO 2.

Pelicula se încadrează în genurile dramă și romantic și este regizată de Aytac Cicek și Volkan Keskin, după un scenariu semnat de Myung Hee Ha și Makbule Kosif. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Gokhan Alkan, Oyku Karayel, Burcu Turunz, Basar Dogusoy, Selahattin Pasali, Burak Ceylan și Fatih Donmez.

Fiecare episod al serialului are o durată de circa 120 de minute, iar producția este atribuită companiei MF Yapim din Turcia, cu active în industria de cinema.

Serialul turcesc În ritmul vieții urmărește povestea lui Eylul, interpretată de Oyku Karayel, cea care a jucat și în pelicula „Dragoste de contrabandă”, o elevă rebelă care ajunge să se îndrăgostească de profesorul de clasă, Ali Asaf, un respectat doctor și cadru universitar din Turcia. Destinul îi duce însă pe cărări separate, dar soarta face ca peste zece ani să se întâlnească din nou.

Cei doi ajung să lucreze la același spital din Istanbul după o perioadă de zece ani în care nu s-au mai văzut. Eylul și Ali hotărăsc să își dea frâu liber sentimentelor reciproce și încep să se întâlnească în afara orelor de muncă de la clinică. Între cei doi intervin colegii de la spital care le vor umbri fericirea. Bahar, o fostă colegă de clasă a lui Eylul, este și ea îndrăgostită de Ali Asaf, între cele două personaje ajungând să înceapă o rivalitate pentru bărbatul pe care îl îndrăgesc.

În tot acest timp, Eylul este, la rândul ei, curtată de un alt medic din echipa de specialiști de la clinica din Istanbul, din Turcia, fapt care face ca întreaga poveste să se complice și mai mult și care duce la o serie de întâmplări și decizii care trebuie luate, de cele mai multe ori, pe moment.

Un comentariu

  • „În ritmul vieții” este un serial super! M-a captivat din prima clipă, iar de actori nu mai zic! Nici n-aș fi crezut că serialele turcești sunt atât de bune, am văzut și altele care m-au prins! Sunt foarte bune!