Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul PRO 2: „În ritmul vieții”

În ritmul vieții, seriale, seriale turcești, telenovele, telenovele noi, telenovele turcești, PRO 2, seriale la TV, seriale pe PRO 2
Imagine via IMDb / În ritmul vieții

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește În ritmul vieții („Kalp Atisi”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 3 decembrie 2018, de la ora 21:00.

Telenovela turcească În ritmul vieții a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe Show TV pe 30 iunie 2017, iar ultimul pe 28 ianuarie 2018. În total, serialul numără un singur sezon și 28 de episoade, conform Wikipedia. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Gokhan Alkan, Oyku Karayel, Burcu Turunz, Basar Dogusoy, Selahattin Pasali, Burak Ceylan și Fatih Donmez.

Seria turcească În ritmul vieții se încadrează în genurile dramă, comedie, dragoste și acțiune și este regizată de Aytac Cicek, Volkan Keskin și Yusuf Pirhasan. Fiecare episod al serialului are o durată de circa 120 de minute, iar producția este atribuită companiei MF Yapim din Turcia, cu active în industria de cinema.

Telenovela În ritmul vieții urmărește povestea lui Eylul, interpretată de Oyku Karayel, cea care a jucat și în serialul „Dragoste de contrabandă”, o elevă rebelă care ajunge să se îndrăgostească de profesorul de clasă, Ali Asaf, un respectat doctor și cadru universitar din Turcia. Destinul îi duce însă pe cărări separate, dar soarta face ca peste zece ani să se întâlnească din nou.

Cei doi ajung să lucreze la același spital din Istanbul după o perioadă de zece ani în care nu s-au mai văzut. Eylul și Ali hotărăsc să își dea frâu liber sentimentelor reciproce și încep să se întâlnească în afara orelor de muncă de la clinică. Între cei doi intervin colegii de la spital care le vor umbri fericirea. Bahar, o fostă colegă de clasă a lui Eylul este și ea îndrăgostită de Ali Asaf, între cele două personaje ajungând să înceapă o rivalitate pentru bărbatul pe care îl îndrăgesc.

În tot acest timp, Eylul este, la rândul ei, curtată de un alt medic din echipa de specialiști de la clinica din Istanbul, din Turcia, fapt care face ca întreaga poveste să se complice și mai mult și care duce la o serie de întâmplări și decizii care trebuie luate, de cele mai multe ori, pe moment.

Serialul turcesc În ritmul vieții este regizat după un scenariu adaptat după un alt serial de televiziune din Coreea de Sud, denumit „Doctors: The Ultimate Surgeon”.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu

  • „În ritmul vieții” este un serial super! M-a captivat din prima clipă, iar de actori nu mai zic! Nici n-aș fi crezut că serialele turcești sunt atât de bune, am văzut și altele care m-au prins! Sunt foarte bune!