Raftul cu filme

Antena 1 va difuza un nou sezon din serialul „În puii mei” din februarie 2018

În puii mei, In puii mei, seriale românești, seriale, Antena 1, Mihai Bendeac
Imagine via YouTube / În puii mei

Cel de-al patrulea sezon al show-ului de comedie românesc În puii mei urmează să fie difuzat la finalul lunii februarie 2018. Sâmbătă, pe 24 februarie, de la orele 20:00, postul de televiziune Antena 1 va avea în grila de programe ultimul sezon al proiectului actorului Mihai Bendeac.

Astfel, creatorul va pune capăt acestui „episod” al vieții sale și se va putea concentra pe celelalte proiecte pe care le desfășoară, printre care se numără atât show-ul iUmor, cât și serialul românesc „Băieți de oraș”.

Vis-a-vis de acest lucru, actorul Mihai Bendeac a spus pentru News.ro, printre altele: „După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste șase ediţii închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos”.

Un comunicat de presă emis de postul de televiziune Antena 1 arată că sezonul al patrulea din În puii mei va avea șase ediții, fiecare de câte o oră, iar printre alte personaje vor fi parodiați Cheloo și Fuego. Mai mult de atât, va fi prezentată o bătălie a glumelor, organizată de Maria Popovici, asemeni jocurilor cunoscute pe YouTube atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii.

Cel de-al patrulea sezon al show-ului românesc de comedie, creat de actorul Mihai Bendeac, va avea premiera pe canalul de televiziune Antena 1 în seara de sâmbătă, 24 februarie 2018, de la orele 20:00. Mihai Bendeac este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii iUmor, alături de Delia și Cheloo, dar și unul dintre actorii principali ai serialului românesc de comedie „Băieți de oraș”, a cărui dată a premierei urmează să fie anunțată cât de curând de către postul de televiziune.

Printre altele, Mihai Bendeac a jucat în lungmetrajele românești „Portretul luptătorului la tinerețe”, „Supraviețuitorul” și „Milionari de weekend”.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu