Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial italian se difuzează pe postul TVR 2: În apărarea fiului

În apărarea fiului, seriale italiene, TVR 2, seriale pe TVR 2
Imagine vina IMDb / În apărarea fiului

Postul de televiziune TVR 2 aduce o nouă producție italiană pe micile ecrane din țară, în premieră. Pelicula originară din Italia se numește În apărarea fiului (în original: „Non E Stato Mio Figlio”) și urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de sâmbătă, 21 septembrie 2019, de la ora 22:15.

Serialul italian În apărarea fiului a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Canale 5 pe 15 martie 2016, iar serialul continuă și în momentul de față. Producția originară din Italia numără un singur sezon și un total de 8 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Gianluca Caldironi, Giorgio Caputo, Adua Del Vesco, Gabriel Garko, Stephan Kafer, Massimiliano Morra, Eric Roberts, Stefania Sandrelli și Angela Tuccia.

Serialul Rebelul se încadrează în genurile dramă și thriller, fiind regizat de Alessio Inturri și Luigi Parisi, după un scenariu semnat de Teodosio Losito, Luigi Montefiori, Antonio Cosentino, Emanuela Del Monaco și Laura Sabatino, fiecare episod fiind realizat în limba italiană.

Viața liniștită a înstăritei familii Geraldi este întoarsă pe dos de sinuciderea misterioasă a tinerei Barbara în timpul aniversării bunicii sale, Anna. Vinovat de situație pare să fie Andrea, fiul Annei, dar și unchiul Barbarei, acuzat că ar fi lăsat-o însărcinată pe adolescenta disperată. Un personaj din umbră manipulează evenimentele, folosindu-se de Barbara, pentru a îl învinovăți pe Andrea chiar de crimă și a provoca ruinarea întregii familii. Anna va lupta din toate puterile pentru ca viața și reputația fiului ei să nu fie distruse.

Actorul italian Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie cu multă influență, dar și înstărită, dintr-un orășel din Italia. În urma morții capului familiei, Anna Gerardi va prelua conducerea afacerii familiei, o fabrică de paste, alături de copiii familiei, Andrea, Magda și Roberto.

Toată această poveste va lua o întorsătură dramatică deodată cu sinuciderea Barbarei. Toate informațiile pe care autoritățile abilitate le vor aduna vor dezvălui un complot în care corupția se amestecă cu invidia, dragostea, relațiile incestuoase, dar și cu dragostea. Astfel se va dovedi că un personaj din umbră manipulează evenimentele pentru a duce la falimentul familiei Geraldi.

6 comentarii