Raftul cu filme

Un nou serial american se difuzează pe Happy Channel: „Imperfecta viață perfectă”

Suburgatory, Imperfecta viață perfectă, seriale, seriale la TV, seriale pe Happy Channel
Imagine via IMDb / Imperfecta viață perfectă

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește Imperfecta viață perfectă (în original: „Suburgatory”) și urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de miercuri, 18 septembrie 2019, de la 22:00.

Serialul american Imperfecta viață perfectă a fost lansat în anul 2011, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune American Broadcasting Company pe 28 septembrie 2011, iar ultimul pe 14 mai 2014. Producția originară din Statele Unite ale Americii numără trei sezoane și un total de 57 de episoade.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Allie Grant, Cheryl Hines, Ana Gasteyer, Alan Tudyk, Chris Parnell, Rex Lee, Maestro Harrell, Parker Young, Bunnie Rivera, Abbie Cobb și Sam Lerner.

Serialul Imperfecta viață perfectă se încadrează în genurile comedie și sitcom, fiind regizat de Alex Hardcastle și Ken Whittingham, după un scenariu semnat de creatorul Emily Kapnek, dar și de Drew Hancock și Corinne Marshall, fiecare episod fiind realizat în limba engleză. Serialul a fost produs de Piece of Pie Productions și Warner Bros. Television și distribuit de postul de televiziune ABC.

Serialul american urmărește povestea unui tată singur care decide să își schimbe complet viața. Astfel, producția spune povestea lui George Altman, personaj interpretat de actorul Jeremy Sisto, un tată singur care se hotărăște să îi ofere fetei sale adolescente o viață mai bună și decide să se mute în suburbii, după ce o perioadă lungă din viață a locuit doar în metropola americană New York.

George Altman este de profesie arhitect, iar în ultimii 15 ani a locuit doar în orașul New York, o metropolă agitată și un loc al ispitelor și pericolelor peste care poți da la fiecare pas. Ajunsă în pragul adolescenței, fiica sa dă primele semne că ar putea scăpa de sub controlul său, fapt pentru care George se hotărăște să se mute în suburbii pentru a oferii fiicei sale o viață liniștită și ferită de orice fel de pericole.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu