Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul TDC: Intrusul

Icerde, Intrusul, telenovele, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via IMDb / Intrusul

Postul de televiziune TDC (Timeless Dizi Channel) aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, însă nu în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește „Intrusul” (în original: Icerde) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 28 decembrie 2020, de la 20:55.

Serialul turcesc Icerde a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Show TV pe 19 septembrie 2016, iar ultimul episod pe 19 iunie 2017. Producția numără un sezon și un total de 39 de episoade, iar în România a mai fost difuzat în anul 2017 pe postul de televiziune Happy Channel.

Pelicula se încadrează în genurile acțiune, crimă și dramă și este regizată de Uluc Bayraktar, după un scenariu semnat de Ertan Kurtalan și Toprak Karaoglu. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Aras Bulut Iynemli, Cagatay Ulusoy, Cetin Tekindor, Mustafa Ugurlu, Nebil Sayin, Bensu Soral și Damla Colbay.

Serialul turcesc Icerde urmărește povestea lui Sarp care, în urma evenimentelor petrecute în familia sa, se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite pe care le-a obținut de-a lungul urmării cursurilor. Cu scurt timp înainte de absolvire lucrurile iau o nouă întorsătură pentru Sarp, care ajunge la închisoare. Toată această situație se dovedește a fi, de fapt, un plan pentru a îi atrage atenția unui interlop pe nume Celal.

După ce este eliberat, Sarp începe să lucreze sub acoperire în înteriorul unui grup infracțional condus și controlat de Celal. În tot acest timp, Umut, căruia Celal i-a schimbat numele în Mert, ajunge și el să lucreze ca polițist, fiind infiltrat de cunoscutul mafiot pentru a-l ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în legătură cu acesta. Inevitabilul se va produce, iar Sarp și Mert ajung să se întâlnească și să lucreze împreună fără să știe însă că sunt frați.

Scrie un comentariu