Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Happy Channel: Iarna neagră

Iarna neagră, Happy Channel
Imagine via IMDb / Iarna neagră

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Turcia se numește Iarna neagră (în original: „Zemheri”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de joi, 7 ianuarie 2021, de la ora 20:00.

Serialul turcesc Iarna neagră a fost lansat în anul 2020, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Show TV pe 15 ianuarie 2020, iar ultimul episod pe 18 martie 2020. Producția numără un sezon și un total de zece episoade.

Pelicula se încadrează în genurile dramă și romantic și este regizată de Hilal Saral, după un scenariu semnat de Sema Ergenekon. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Ayca Aysin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Kucukkose, Emir Cubukcu, Zerrin Tekindor, Sebnem Donmez și Nihal Koldas.

Serialul turcesc Iarna neagră invită publicul la o poveste în care vor pune la îndoială dreptatea și măreția iubirii. Povestea se învârte în jurul unei fete frumoase pe nume Firuze. Ayaz și Firuze au fost iubiți pe timpul anilor de liceu, iar ulterior s-au despărțit. Tatăl lui Firuze este un muncitor responsabil de întreținerea lifturilor și lucrează pentru aceeași companie în care este angajat și Ayaz.

Într-o zi, pe șantierul unei clădiri aflate în construire, din cauza unei defecțiuni la unul dintre lifturi are loc un accident soldat cu moartea mai multor muncitori. Vinovatul principal devine tatăl lui Firuze și ajunge să fie răspunzător pentru un accident pentru care nu este vinovat și care era destinat să ucidă o altă persoană.

Supărată de situația creată și dorind să demonstreze nevinovăția tatălui ei, Firuze își schimbă identitatea și se angajează în cadrul companiei pentru care și tatăl ei a lucrat. Angajată de curând, Firuze se va lupta cu toată lumea pentru a demonstra că nu tatăl ei este vinovat pentru accidentul care a dus la moartea muncitorilor.

Scrie un comentariu