Raftul cu filme

Un nou serial coreean va fi difuzat de canalul TVR 2: „Prețul trădării” (Hwajeong)

Splendid Politics, Hwajeong, Prețul trădării, seriale coreene, seriale din coreea, seriale, telenovele
Imagine via IMDb / Hwajeong / Splendid Politics

Un nou serial coreean va intra în grila de programe a postului de televiziune TVR 2. Producția Prețul trădării (în original: „Hwajeong” și în limba engleză: „Splendid Politics”), originară din Coreea de Sud, va avea premiera în data de 1 ianuarie 2018, de la orele 17:40. Cu o acțiune plasată în Coreea secolului al XVII-lea și lansată în anul 2015, serialul coreean are filmate 50 de episoade, conform IMDb.

În Prețul trădării prinţesa Jungmyung este singura fiică a regelui Seonjo şi a reginei Inmok. La moartea regelui, fiul nelegitim al acestuia, Gwanghae, dă o lovitură de stat ca să pună mâna pe tron şi face totul pentru a scăpa de cei care îi stau în cale:. Astfel ajunge să îl ucidă pe prinţul moştenitor legitim şi o exilează pe regină, conform TV Mania. Ştiind că viaţa fiicei ei este în primejdie, regina încearcă s-o trimită într-un loc sigur, dar asasinii sunt pe urmele ei.

Barca pe care se află copila şi dădaca ei ia foc, dar mica prinţesă reuşeşte să supravieţuiască şi ajunge în Japonia, pe o corabie de negustori. Jungmyung creşte printre oamenii de rând, dându-se drept băiat ca să se poată angaja într-o mină de sulf, apoi ajunge negustor ambulant. Visul ei arzător este să se întoarcă acasă şi să se răzbune pe omul care i-a distrus familia.

Splendid Politics, Hwajeong, Prețul trădării, seriale coreene, seriale din coreea, seriale, telenovele
Imagine via IMDb / Hwajeong / Splendid Politics

Cu ajutorul lui Hong Joo-won, care face parte dintr-o delegație venită din Coreea în Japonia, reușește să se întoarcă în ţara ei natală şi să se angajeze la un birou ministerial, deghizată în continuare în bărbat, fără să își dezvăluie încă identitatea. De ea se îndrăgosteşte nu doar Joo-won, ci şi prietenul cel mai bun al acestuia, fiul unei bogate familii de nobili.

Între timp, Gwanghae a fost detronat după zece ani de domnie şi, în urma unei revolte, pe tronul dinastiei Joseon a urcat regele Injo. Paranoic şi temându-se pentru poziţia sa, acesta află că prinţesa Jungmyung e încă în viaţă şi încearcă şi el să o elimine. Misiunea tinerei Jungmyung devine tot mai complicată, ea încercând să îşi recapete statutul la curtea regală, riscând în permanenţă să îşi piardă viaţa în jocurile periculoase ale puterii.

Prețul trădării are premiera pe TVR 2 pe 1 ianuarie 2018, de la 17:40.

Citește mai multe articole despre serialele difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu