Raftul cu filme

Seriale și documentare noi pe History Channel în luna septembrie 2018

Secretele templierilor, seriale documentare, seriale noi, History Channel, History, History Channel în luna septembrie 2018
Imagine via History Channel / Secretele templierilor

Seriale despre conspirații și extratereștri, documentare noi și informații în premieră despre cele mai cunoscute enigme ale planetei Terra, toate pot fi urmărite pe History Channel în luna septembrie 2018. Postul de televiziune deținut de către cei de la A&E Television Networks și-a anunțat lista de noutăți pentru luna septembrie 2018, iar noi îți prezentăm toate detaliile necesare.

Așadar, noutățile pentru History Channel în luna septembrie 2018:

Regulile Bibliei, din 5 septembrie, ora 21:00

Documentarul trece în revistă fiecare poruncă din cunoscuta Biblie și lansează în jurul fiecărei porunci o investigație amănunțită. Postul de televiziune promite să aducă la suprafață o mulțime de informații și detalii interesante despre modul în care oamenii trăiau în acea perioadă, felul în care iubeau și gândeau, dar și genurile de lupte pe care le practicau pe atunci.

Extratereștrii antici, sezonul 11, din 7 septembrie, ora 21:00

Producția explorează teoria potrivit căreia extratereștrii au vizitat Pământul timp de milioane de ani. De la era dinozaurilor și până în Egiptul antic, de la cele mai vechi desene din peșteri și până la observațiile în masă din Statele Unite, fiecare episod oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, întâlnirilor de gradul întâi, dar și teoriilor argumentate care învăluie această dezbatere îndelungată.

Secretele Templierilor, din 10 septembrie, ora 21:00

Această nouă serie care ajunge pe History Channel în luna septembrie 2018 promite să investigheze acțiunile desfășurate de Cavalerii Templieri, modul lor de viață, dar și evoluția pe care au cunoscut-o în perioada în care existau pe planetă.

Seria de documentare este creată de expertul în securitate Mikey Kay, în colaborare cu arheologul Garth Baldwin, și își propune să acopere întreaga perioadă de existență a Cavalerilor Templieri, de la căderea Ierusalimului și până la arderea membrilor ordinului la Paris, în Franța.

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu