Raftul cu filme

HBO GO aduce „The Big Bang Theory” și „Young Sheldon” în România. Când încep?

The Big Bang Theory, Young Sheldon, HBO GO, HBO, HBO GO aduce The Big Bang Theory
Imagini via IMDb / Colaj creat de Raftul cu Filme

Platforma de streaming online HBO GO aduce The Big Bang Theory și Young Sheldon în România. Concurent direct cu Netflix pe piața din țara noastră, HBO GO continuă campania de întărire a prezenței prin cumpărarea drepturilor de difuzare pentru două dintre cele mai cunoscute comedii americane.

Raftul cu Filme îți aduce cele mai importante noutăți din domeniul cinematografiei și al serialelor de televiziune și nu numai. Află în cele ce urmează când apar cele două producții pe platforma de streaming online HBO GO.

HBO GO aduce The Big Bang Theory în România:

Platforma de streaming online HBO GO aduce The Big Bang Theory în țara noastră. Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a HBO România, pe 18 mai, compania anunța: „Da, știm că tocmai am anunțat că „Young Sheldon” vine la HBO GO, dar surprizele nu se termină aici. Primele două sezoane din „The Big Bang Theory” vor fi disponibile pe HBO GO începând cu 1 iulie. Apoi îți aducem alte două sezoane în fiecare lună. Bazinga”.

Prin acest mesaj, platforma HBO GO anunță cumpărarea drepturilor de difuzare pentru primele două sezoane ale cunoscutului serial de comedie, proaspăt reînnoit de către canalul american CBS cu sezonul al doisprezecelea. „The Big Bang Theory” prezintă povestea prietenilor Sheldon, Leonard, Rajesh și Howard, patru cunoscuți oameni de știință de la Caltech, care își trăiesc viața liniștită.

Căutând o nouă chirie în Pasadena, California, Leonard ajunge să-l cunoască pe Sheldon, alături de care împarte un apartament. Proaspăt prieteni, cei doi o cunosc pe Penny, o tânără care se mută în apartamentul de la același etaj, ajungând să realizeze cât de puține lucruri știu de fapt despre viața socială.

Cele cinci personaje sunt interprate de către actorii Johnny Galecki, Jim Parsons, Simon Helberg, Kunal Nayyar și Kaley Cuoco, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, Mayim Bialik și Melissa Rauch. Popularul sitcom este creat de Chuck Lorre și Bill Prady, iar producători executivi sunt Steven Molaro, Chuck Lorre, Bill Prady și Eric Kaplan, în timp ce Faye Oshima Belyeu este producător.

„The Big Bang Theory” este produs de Chuck Lorre Productions și Warner Bros. Television, iar de regie se ocupă Mark Cendrowski. În Statele Unite, seria se vede pe canalul CBS. Primul episod al comediei a fost difuzat pe 24 septembrie 2007, iar în momentul de față numără 11 sezoane, cu un total de 280 de episoade. Primele două sezoane vor ajunge pe HBO GO începând cu data de 1 iunie 2018.

Sezonul al unsprezecelea, proaspăt încheiat, a înregistrat audiențe foarte bune pe canalul CBS, cu o medie de 14 milioane de telespectatori și un rating de 2.74 pe segmentul 18-49 ani. Față de sezonul al zecelea, audiențele au fost cu 11.5% mai mici, însă numărul de urmăritori a crescut. Premiera celui mai recent sezon a înregistrat 17.7 milioane de spectatori și un rating de 4.09, în timp ce finalul a numărat 15.5 milioane de persoane și un rating de 2.90.

HBO GO aduce Young Sheldon în România:

Platforma de streaming online HBO GO aduce și serialul de comedie „Young Sheldon” în țara noastră. Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, pe 16 mai, compania anunța: „Avem o veste bună! „Young Sheldon”, serialul despre copilăria lui Sheldon Cooper din „The Big Bang Theory”, vine la HBO GO”.

Astfel, HBO GO anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru serialul de comedie aflat în directă legătură cu popularul „The Big Bang Theory”, un spin-off, dar și prequel pentru producția menționată. „Young Sheldon” aduce în fața reflectoarelor povestea lui Sheldon începând cu vârsta de 9 ani. Printre altele, serialul prezintă copilăria lui Sheldon, așa cum era amintită chiar de el.

Varianta mai tânără a lui Sheldon este interpretată de actorul Iain Armitage, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, actorii Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan și Raegan Revord, dar și actorul Jim Parsons, cel care îl joacă pe Sheldon în „The Big Bang Theory”. Producția a fost creată de Chuck Lorre și Steven Molaro.

Cu toate că nu apare în serial, Jim Parsons narează povestea și are rol de producător executiv, alături de Steven Molaro, Todd Spiewak și Jon Favreau, în timp ce Timothy Marx este producător. „Young Sheldon” este produs de Warner Bros. Television și Chuck Lorre Productions, iar în State se vede pe canalul CBS.

Primul episod a fost difuzat pe 25 septembrie 2017, iar în momentul de față numără un singur sezon, cu un total de 22 de episoade. Pe 6 ianuarie 2018, postul american CBS anunța reînnoirea serialului cu sezonul al doilea. Seria urmează să fie disponibilă pe HBO GO începând cu data de 1 iunie 2018.

Primul sezon, proaspăt încheiat pe 10 mai, a înregistrat audiențe foarte bune pe canalul CBS, cu o medie de 12.5 milioane de telespectatori și un rating de 2.21 pe segmentul 18-49 ani. Premiera sezonului, de pe 25 septembrie 2017, a înregistrat 17.2 milioane de persoane și un rating de 3.82, în timp ce finalul a numărat 12.4 milioane de persoane și un rating de 2.20.

Platforma de streaming online HBO GO aduce The Big Bang Theory și Young Sheldon în țara noastră începând cu data de 1 iunie 2018.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu