Raftul cu filme

Seriale noi în luna februarie 2018 pe canalele HBO, Diva, Cinemax, AXN, TNT și AMC

HBO, Diva, Cinemax, AXN, TNT și AMC, HBO, AMC, AXN, TNT, Diva, Cinemax, HBO logo, AMC logo, AXN logo, TNT logo, Diva logo, Cinemax logo
HBO, AMC, AXN, TNT, Diva, Cinemax / logo oficiale

Așa cum te-am obișnuit deja pe Raftul cu Filme, îți prezentăm lista de noutăți din februarie 2018 aduse de posturile TV care emit în țara noastră, dar și de platformele de streaming online disponibile. Printre listele publicate deja vei găsi noutățile pentru Netflix, HBO GO, AMC, History Channel și Epic Drama, iar astăzi vom continua cu alte șase canale, și anume HBO, Diva, Cinemax, AXN, TNT și AMC.

Seriale noi pe canalul HBO în februarie 2018:

Here and Now (2018-?) – din 12 februarie, în fiecare luni, de la 04:00 și 20:00

Noua producție creată de HBO urmărește povestea unei familii multirasiale, printre membrii numărându-se un profesor de filozofie, soția sa, trei copii adoptați din Columbia, Vietnam și Somalia, dar și singurul lor copil biologic. În centrul atenției se află rupturile pe care le ascunde viața lor aparent perfectă.

Counterpart (2018-?) – din 16 februarie, în fiecare vineri, de la 20:00

Howard Silk, o rotiță în cadrul unei agenții de spionaj din Berlin, descoperă că organizația din care face parte păstrează secretul care prezintă modul în care se poate realiza trecerea într-o dimensiune paralelă.

Rellik (2017-?) – din 16 februarie, în fiecare vineri, de la 20:00

Reprezintă un serial care merge înapoi pe firul poveștii, pornind de la prinderea unui criminal în serie. Serialul se derulează prin prezentarea victimelor pe care ucigașul le-a făcut de-a lungul „carierei” sale. În toată acțiunea este implicat agentul Gabriel care se află pe urmele infractorului de prea mult timp.

Seriale noi pe canalul HBO 3 în februarie 2018:

Postul de televiziune are programate mai multe maratoane în luna februarie, printre care se numără serialele „Liar” (pe 3 februarie, de la 21:00), „Tin Star” (pe 10 februarie, de la 21:00), „Knightfall” (pe 17 februarie, de la 21:00) și „Snowfall” (pe 24 februarie, de la 21:00).

Dexter (2006-2013), sezonul 7 – din 20 februarie, în fiecare M, M, J și V, de la 20:00

Serialul merge pe urmele lui Dexter Morgan, agent care lucrează la laboratorul de criminalistică al Miami Police. Propria sa noțiune asupra justiției americane este puțin diferită față de cea pe care o au restul polițiștilor. În timpul zilei rezolvă crime și bagă la închisoare, alături de alți agenți, criminali în serie, însă noaptea schimbă rolurile și încearcă să nu fie prins în timp ce își execută propriile sale ținte.

The Secret Life of Couples (2017-?) – din 28 feb., în fiecare miercuri, de la 21:50

Serialul urmărește povestea sexologului Sofia Prado, care se ocupă de unul dintre centrele de terapii alternative pentru cupluri din țară, care ajunge să fie prinsă la mijloc într-o anchetă a unei rețele de corupție care este condusă de unul dintre cei mai mari bancheri ai națiunii.

Modern Family (2009-?), sezonul 9 – din 2 februarie, în fiecare vineri, de la 21:30

Seria HBO spune povestea a trei familii americane, și anume familiile Pritchett, Tucker și Dunphy, care creează o întreagă „familie mixtă” de prieteni și apropiați. Prin modul lor de a trăi, ajung să aibă o perspectivă diferită asupra lucrurilor și să se comporte altfel decât restul familiilor.

Last Week Tonight with John Oliver (2014-?), sezonul 5 – din 23 feb., V, la 21:00

Producția marca HBO, una dintre cele mai apreciate în topul IMDb al show-urilor de televiziune, îl aduce în fața camerelor pe prezentatorul și corespondentul John Oliver, care prezintă o emisiune de satiră.

Beyond (2016-?) – din 21 februarie, în fiecare miercuri, de la 21:00

Holden, un tânăr care se trezește dintr-o comă după 12 ani, descoperă că are noi abilități care îl plasează în mijlocul unei conspirații periculoase. Acum Holden trebuie să găsească răspunsul la întrebarea „de ce i s-a întâmplat asta tocmai lui”.

Seriale noi pe canalul Cinemax în februarie 2018:

Strike Back (2010-2017), sezonul 5 – din 3 februarie, vinerea, de la 21:00

Au trecut mai bine de doi ani de când Secțiunea 20 și-a doborât ultimul dușman, dar cum un terorist notoriu a fugit, este momentul ca unul dintre cele mai eficiente programe militare sub acoperire să fie readus la viață.

Seriale noi pe canalul Cinemax 2 în februarie 2018:

Guerrilla (2017-?) – din 8 februarie, joia, de la 21:30

Seria urmărește povestea unei familii a cărei relație ajung să fie testate în momentul în care se hotărăsc să treacă de la activismul politic la un cu totul alt domeniu, și anume la combativitatea radicală în Londra.

Seriale noi pe canalul TNT în februarie 2018:

Search Party (2016-?), sezonul 2 – din 20 februarie, marțea, de la 22:00

Dory, împreună cu Portia, Elliott şi Drew trebuie să facă faţă urmărilor căutării încheiate cu succes a colegei lor, Chantal. Pe măsură ce lucrurile evoluează, relaţia dintre ei se deteriorează şi devine greu să aibă încredere că nimeni nu va descoperi secretul grupului.

Seriale noi pe canalul Diva în februarie 2018:

Chicago Med (2015-?), sezonul 3 – din 4 februarie, duminica, de la 20:00

Producţia americană reprezintă un serial medical creat de Dick Wolf şi Matt Olmstead. Este, în același timp, spin-off-ul secund inspirat din „Chicago Fire”, reprezentând a treia seria din franciza „Chicago”. Serialul se axează pe povestea medicilor de la departamentul de urgență al Centrului Medical Gaffney.

Seriale noi pe canalul AMC în februarie 2018:

Secret History of Comics (2018-?) – din 24 februarie, sâmbăta de la 14:00

Serialul prezintă povești, figuri și evenimente care au schimbat complet lumea benzilor desenate. În cele șase părți, de câte o oră fiecare, vor fi prezentate interviuri cu nume celebre din industrie, precum Stan Lee și Patty Jenkins.

Seriale noi pe canalul AXN în februarie 2018:

Age of the Living Dead (2018-?) – din 16 februarie, vinerea, de la 22:55

Serialul prezintă o Americă aflată în carantină și izolată de restul planetei, în care atât oamenii, cât și vampirii locuiesc împreună, fiecare pe câte o coastă, iar pacea este menținută prin intermediul unui tratat de pace încheiat între cele două părți. Ce nu știe niciuna dintre cele două tabere este că cealaltă plănuiește să o distrugă.

Seriale noi pe canalul AXN Black în februarie 2018:

Hawaii Five-0 (2010-?), sezonul 4 – din 1 februarie, L-V, de la 20:15

Noul sezon îi găsește pe Wo Fat și McGarrett încolțiți de mai mulți infractori într-o clădire, aceștia fiind forțați să încalce legea pentru a o găsi pe Catherine, o persoană răpită acum ceva timp. De asemenea, sezonul se concentrează și pe compromiterea locației secrete a lui Adam și Kono.

Crossing Lines (2013-?), sezonul 2 – din 26 februarie, lunea, de la 21:55

O unitate specială investighează crime în serie pe teritoriul Europei, reușind să vâneze cu succes asasinii și să îi aducă în fața justiției. În premiera sezonului doi, viețile Rebeccăi și ale lui Louis atârnă de un fir de ață.

Seriale noi pe canalul AXN White în februarie 2018:

Profilage (2009-?), sezonul 2 – din 1 februarie, joia, de la 20:45

Chloe Saint Laurent este un profiler care lucrează cu echipa de poliție din Paris pentru a soluționa toate crimele. Adeptă a unui stil vestimentar colorat, Chloe seamănă cu o fetiță care are nevoie de o păpușă, însă sub această mască se ascund un profesionist desăvârșit și o minte ascuțită.

Candice Renoir (2013-?), sezonul 1 – din 21 februarie, miercurea, 16:45

Candice rezolvă diferite crime dintr-un mic orășel din sudul Franței. După zece ani de pauză, timp în care s-a dedicat copiilor, ea trebuie să își controleze echipa pentru a putea soluționa toate crimele din oraș, să jongleze cu problemele de familie și dusul copiilor la școală.

Un articol redactat cu ajutorul informațiilor din Pagina de Seriale (aici și aici). Citește mai multe articole despre seriale și posturile de televiziune publicate pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu