Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial procedural american se vede pe postul AXN: „Harrow”

Harrow, seriale, seriale AXN, seriale la TV, AXN, posturi TV
Imagine via IMDb / Harrow

Postul de televiziune AXN, care emite și în țara noastră, anunță difuzarea unui nou serial american procedural, denumit Harrow, viață de legist (în original: „Harrow”), începând cu ziua de marți, 6 noiembrie 2018. Producția americană și australiană va fi difuzată în fiecare seară de marți, de la ora 22:00.

Noua producție difuzată de postul de televiziune AXN, cu actorul Ioan Gruffudd în rolul principal, este un serial intens despre viața și cariera unui medic legist care apelează la metode ușor neortodoxe în rezolvarea cazurilor pe care le primește. Doctorul Daniel Harrow este un legist care iese din tipare. Plin de empatie față de persoanele decedate și cu o înclinație spre nerespectarea regulilor și a autorității, Harrow reușește să rezolve cele mai bizare cazuri.

Misiunea lui este de a da o voce victimelor și nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul. Însă în momentul în care un secret îngrozitor din trecut îi amenință prezentul, familia, cariera și propria viață, Harrow va trebui, pentru prima dată, nu doar să nu rezolve o crimă, ci să o îngroape definitiv. Va face asta apelând la tot ceea ce îl definește, prezența de spirit, istețimea și geniul în medicina legală.

Noul serial a fost creat de Stephen Irwin, cunoscut pentru „Secrets and Lies”, și Leigh McGrath, în timp ce Tracey Robertson și Nathan Mayfield sunt producători executivi. Din distribuție mai fac parte Robyn Malcom, cunoscută pentru „Outrageous Fortune”, Ella Newton, cunoscută pentru „Newton’s Law”, Anna Lise Phillips, cunoscută pentru „Revolution”, și Damien Garvey.

Este Harrow un erou sau mai degrabă un antierou? Sau doar un tip genial care se folosește de metode deloc clasice pentru a rezolva cazurile? Sau poate un criminal iscusit? Telespectatorii vor putea afla toate aceste răspunsuri începând cu ziua de marți, 6 noiembrie 2018.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu