Raftul cu filme

Happy Cinema difuzează concertul care celebrează 20 de ani de Slipknot

Slipknot, Happy Cinema

În 1999, Slipknot s-a ridicat din vestul Americii prin forţa unui album de debut fără compromisuri și cu piese interpretate la o intensitate viscerală. Trupa a dinamizat un nou curent cultural în Statele Unite ale Americii şi a devenit rapid o senzație globală. Oriunde performa trupa, reputația o preceda, notorietatea ei devenind din ce în ce mai mare cu fiecare show realizat live.

Au urmat turnee în întreaga lume, realizarea unui festival propriu, Knotfest, şi un album cu un succes uriaş, 5: The Gray Chapter. În anul 2015 festivalul a fost organizat în Mexico City, cel mai mare oraş în care formaţia nu concertase pană în acel moment şi locul în care se află una dintre cele mai mari comunităţi de fani Slipknot şi heavy metal în general. Mexico City a devenit o capitală a acestui gen muzical pentru fanii din întreaga lume.

Din momentul în care trupa a aterizat, Maggots, alintul trupei pentru fani, pe care aceştia şi l-au insuşit cu mândrie, s-au activat in forţă. „Day Of The Gusano” documentează o interpretare istorică a uneia dintre cele mai incitante trupe de heavy metal live de pe planetă. Mai mult de atât, documentarul explorează şi vieţile unora dintre fanii formaţiei. Acest spectacol extrem de aşteptat oferă o perspectivă în haosul, entuziasmul și comunitatea pe care Slipknot a cultivat-o în ultima perioadă de timp.

Filmul despre concertul care aniversează 20 de ani ai trupei Slipknot are o durată de 90 de minute. O treime din producție este sub forma unui documentar despre trupă și fani, iar celelalte două treimi reprezintă concertul din Mexico City. Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete Happy Cinema (Liberty Center) sau de pe internet de pe IaBilet sau Cinemagia. Mai multe detalii pe site-ul oficial Happy Cinema.

* citește mai multe știri și detalii despre evenimentele de film din România

Scrie un comentariu