Raftul cu filme

Happy Cinema difuzează concertul Black Sabbath, The End of The End

Black Sabbath, evenimente, evenimente de film, București, Happy Cinema

Pe 28 septembrie 2017, de la orele 20:00, nu rata filmul-concert Black Sabbath, The End of The End în rețeua Happy Cinema din orașele București, Focșani și Buzău. The End of The End este cronica turneului final al trupei care a făurit sunetul genului metal, Black Sabbath.

Pe 4 februarie 2017, formația a venit pe scena din Birmingham, orașul unde a început totul, pentru a susține concertul cu numarul 81 și ultimul din turneul The End, coborând cortina peste o carieră care s-a desfășurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

Spectacolul a fost sold out și a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani în arenele din lumea întreagă. Încă de la început, din anul 1968, au creat un sunet care avea să formeze baza heavy metal-ului și care avea să influențeze trupe din întreaga lume, o influență care este încă simțită până în prezent.

The End of The End este povestea finalului, un concert încărcat de emoții. Fanii sunt aduși în inima acțiunii, cu trupa pe scenă, pe măsură ce aceasta performează hituri, de la Iron Man la Paranoid, iar mai apoi la War Pigs printre altele. Sabbath a profitat de acestă ocazie și a petrecut timp în studio, oferind o interpretare unică câtorva din melodiile lor preferate.

Acest film oferă fanilor o viziune intimă asupra relațiilor dintre membrii trupei și despre tachinările dintre ei, cu amintiri individuale și de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommi și Geezer Butler. Trupa are fani din mai multe generații, iar acest fapt stă la baza ocaziei de a se întâlni și de a veni să îi vadă pe băieții din Birmingham făcând ceea ce fac ei cel mai bine, la aproape 50 de ani de la înființarea trupei.

Acesta este ultimul cuvânt de la cea mai mare trupă de heavy metal din toate timpurile. Un singur bilet costă 35 de lei. Acestea pot fi cumpărate de la cinematograf sau prin comandă online de pe Cinemagia.

* mai multe știri și detalii despre evenimentele de film din România

Scrie un comentariu