Raftul cu filme

Noi seriale de animație se văd pe postul Disney Channel: Hamster și Gretel și Taffy

Hamster și Gretel, Disney Channel, desene animate, seriale de animație
Imagine via Variety / Hamster și Gretel

Postul de televiziune Disney Channel a anunțat că va difuza, în premieră, două noi seriale de animație pentru copii începând cu această lună, fiind vorba despre producțiile Hamster și Gretel și Taffy, primul fiind lansat în anul 2022, iar cel de-al doilea fiind apărut la începutul anului 2017. Cele două noi producții de animație au fost anunțate în mod oficial de către postul de televiziune Disney Channel prin intermediul unui comunicat de presă emis la începutul acestei luni.

Iată ceea ce știm despre serialul „Hamster și Gretel”:

Conform informațiilor oferite de postul Disney Channel, serialul de animație Hamster și Gretel va avea premiera luni, pe 5 iunie, de la ora 15:50. Producția spune povestea plină de aventuri a unor copii, Kevin și Gretel, cărora li se va schimba radical viața de zi cu zi. La împlinirea vârstei de nouă ani, Gretel și fratele său primesc vizita neașteptată din partea unor extratereștri destul de prietenoși.

Drept cadou aniversar, extratereștrii le oferă celor doi super puteri. Numai că atunci când super puterile îi sunt transferate lui Gretel, animalul ei de companie trece prin raza de transfer și, din întâmplare, primește și acesta super puteri. Cu această ocazie, cei doi sunt nevoiți să păzească orașul de răufăcători. Toate bune și frumoase, însă Gretel nu poate să se transforme în super erou atunci când este nevoită să salveze orașul dacă nu este însoțită și de animalul ei de companie.

Iată ceea ce știm despre serialul „Taffy”:

Cel de-al doilea serial de animație anunțat de către postul de televiziune Disney Channel se numește „Taffy”, fiind o producție apărută la începutul anului 2017. În țara noastră, animația va avea premiera luni, pe 5 iunie 2023, de la ora 14:50, urmând a fi difuzată de luni până vineri. În acest serial, personajul principal este un raton care își face veacul în preajma conacului doamnei Muchmore.

Într-o bună zi, doamna Muchmore îl observă pe Taffy, pe care îl confundă cu o pisică, și se decide să îl ia la ea acasă, cu toate că aceasta mai are un animal de companie, un câine pe nume Scraggs. Din ziua în care doamna Muchmore îl poftește în casă pe Taffy pe post de pisică, Scraggs se vede nevoit să ducă o luptă cu el însuși pentru a-i dovedi stăpânei sale că Taffy nu este o pisică, ci un raton.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu