Raftul cu filme

Trailer spot: Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Iată că a venit și partea a doua a incredibilului film de animație Guardians of the Galaxy. Regizorul și scenaristul James Gunn revine cu partea secundă a seriei și aduce pe marile ecrane Guardians of the Galaxy 2 (2017). Trebuie să recunoaștem că James Gunn este un împătimit al filmelor de animație și science fiction, fapt pentru care a și colaborat la crearea multor titluri celebre de-a lungul timpului.

Guardians of the Galaxy 2 (2017) continuă povestea unui grup de infractori intergalactici care sunt forțați să colaboreze pentru a bloca încercările unui război răuvoitor care dorește să preia conducerea galaxiei. Și de această dată filmul stârnește un interes major din partea pasionaților de cinema, fapt pentru care pelicula se impune în topul celor mai populare filme în momentul de față.

Guardians of the Galaxy 2 (2017)
imagine via IMDb.com

În rolurile principale din Guardians pf the Galaxy 2 (2017) joacă o echipă de actori formată din Chris Pratt, în rolul lui Peter Quill, Zoe Saldana, în rolul lui Gamora, Dave Bautista, în rolul lui Drax, Vin Diesel, în rolul lui Baby Groot, Bradley Cooper, în rolul lui Rocket, Michael Rooker, în rolul lui Yondu, Karen Gillan, în rolul lui Nebula, și Pom Klementieff, în rolul lui Mantis.

Realizat cu un buget de 200 de milioane de dolari, Guardians of the Galaxy 2 (2017) a încasat în primul weekend de proiecție în cinematografe peste 146 de milioane de dolari. Filmul de animație a avut premiera pe 5 mai 2017 în cinematografele din România, în timp ce în Statele Unite ale Americii a intrat pe piață încă din 19 aprilie 2017.

Cel mai târziu filmul va ajunge în Japonia și Nepal, data de lansare în cinema fiind 12 mai 2017, la doar o săptămână distanță de lansarea din țara noastră. Discuții pe larg pe baza filmului Guardians of the Galaxy 2 (2017) găsești pe paginile de IMDb și Rotten Tomatoes.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii pe acest subiect.

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol de pe blogul Raftul cu Filme. Trimite-ne sugestiile tale pe adresa de email admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe subiectele propuse de cititorii noștri. Dincolo de asta, ne-ar plăcea foarte mult și o apreciere pe pagina de Facebook. Mulțumim frumos!

Scrie un comentariu