Raftul cu filme

Grila completă a posturilor de televiziune disponibile pe platforma online Sweet TV

Sweet TV, logo Sweet TV
Imagine creată de Raftul cu Filme

Unul dintre primele lucruri pe care le facem în momentul în care suntem interesați de contractarea unui pachet de televiziune, fie el prin cablu, satelit sau online, este să ne interesăm de grila de programe disponibilă, de numărul canalelor, dar și de numărul canalelor disponibile în format SD, Full HD și 4K, fapt pentru care vă prezentăm o listă completă a posturilor de televiziune aflate în grila Sweet TV.

În momentul de față, platforma de streaming online Sweet TV oferă posibilitatea de a viziona peste 1.000 de filme create de Disney, Marvel, 20 Century Fox, Lucas Film, Pixar sau Paramount, toate cu subtitrare în limba română, sute de producții de animație de la cele mai cunoscute studiouri internaționale, dar și aproape 120 de posturi de televiziune internaționale și din țara noastră.

Mai mult decât atât, la finalul acestui articol poți urmări o secțiune actualizată în care sunt trecute toate modificările care se fac în grila Sweet TV, fie că este vorba de adăugarea unui nou post de televiziune, de eliminarea unui canal TV sau de modificarea calității SD/HD sau a denumirii vreunui post de televiziune.

Tipuri de abonamente disponibile pentru Sweet TV

În momentul de față, platforma de streaming online Sweet TV oferă trei tipuri de abonamente pentru persoanele care doresc să se aboneze la acest serviciu.

Abonamentul S costă 15 lei pe lună, oferă acces la 63 de posturi de televiziune SD și Full HD, la peste 1.000 de filme și se poate utiliza simultan pe patru dispozitive;

Abonamentul M costă 33 de lei pe lună, oferă acces la 108 posturi de televiziune SD și Full HD, la peste 1.000 de filme și se poate utiliza simultan pe 4 dispozitive;

Abonamentul L costă 49 de lei pe lună, oferă acces la 119 posturi de televiziune SD, Full HD și 4K, la peste 1.000 de filme din librăria proprie (plus premiere Disney, Paramount și Sony) și se poate utiliza simultan pe patru dispozitive.

Conform informațiilor transmise de reprezentanți ai platformei de streaming online, grila Sweet TV suferă constant modificări, fiind adăugate sau eliminate săptămânal posturi de televiziune românești și internaționale. În același timp, aproape zilnic sunt adăugate sau eliminate filme și producții de animație din biblioteca proprie a platformei, însă constant sunt disponibile pentru vizionare peste 1.000 de pelicule cu subtitrare în limba română.

Grila Sweet TV completă și actualizată la zi

Posturi de televiziune generaliste: PRO TV HD, Kanal D HD, Kanal D2 HD, Național TV, Național 24 Plus, A7 TV HD, Moldova TV HD, Telestar 1, Inedit TV HD, Metropola TV HD, Nașul TV, TVR 1 HD, TVR 2 HD, TVR 3 și TVR Cultural HD.

Posturi de televiziune de știri: NCN, Canal 33 HD, România TV, Antena 3 HD, Digi 24 HD, Global News HD, TVR Info HD, Aleph News HD, Euronews România HD, Euronews English HD și Realitatea Plus HD.

Posturi de televiziune sportive: Realitatea Sportivă HD, EuroSport 1 HD, EuroSport 2 HD, Sport Extra HD și Extreme Sports.

Posturi de televiziune de lifestyle: Food Network HD, TV Paprika, TLC HD, Medika TV, E! Entertainment HD, Travel Channel HD, Exploris HD și HGTV HD.

Posturi de televiziune cu documentare: DTX HD, CBS Reality, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, History HD, Cinethronix, Animal Planet HD, Crime + Investigation, ID Xtra HD, Discovery Channel HD, Discovery Science HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD și Viasat Explore HD.

Posturi de televiziune cu filme: TV 1000, Comedy Central HD, AXN HD, AXN Spin, AXN Black, AXN White, Film Cafe, Epic Drama HD, PRO Cinema HD, PRO Arena HD, Warner TV HD, Bollywood TV, Bollywood Classic, Bollywood Film, AMC HD, Acasă TV HD și Acasă Gold HD.

Posturi de televiziune pentru copii: Duck TV HD, Cartoon Network HD, Cartoonito, Baby TV, Disney Channel, Disney Junior, Nicktoons, Nickelodeon, TeenNick HD, Nick Junior, Minimax, Jim Jam și TraLaLa HD.

Canale cu muzică: iConcerts HD, Kiss TV, Mooz RO, Mooz Hits, Mooz Dance, Music Channel, HIT Music Channel, U TV, Magic TV, Rock TV, Mezzo HD, MTV Club, MTV 00s, MTV 80s, MTV 90s, MTV Live HD, MTV Hits, Emi TV HD, Tradițional TV HD, Orizont TV, Etno TV HD, Favorit TV, Party Mix HD, TV AS și Taraf TV HD.

Canale religioase: Trinitas TV, Speranța TV, Credo TV HD și Alfa Omega TV HD.

Internaționale: TV 5 Monde, BBC News HD, CNN HD și France 24 English HD.

Posturi de televiziune 4K: Fireplace 4K și Aquarium 4K.

Actualizări ale posturilor de televiziune în grila Sweet TV

UPDATE 21 februarie 2023. În grila canalelor TV de pe platforma de streaming online Sweet TV a fost adăugat postul de televiziune Baby TV HD.

UPDATE 22 februarie 2023. Au fost adăugate posturile Cinethronix, Realitatea Plus HD, Exploris HD, NCN, Orizont TV, Party Mix HD, Taraf TV HD, Tradițional TV, Moldova TV HD, Telestar 1, Trinitas TV, Canal 33 HD, Etno HD și România TV.

UPDATE 22 februarie 2023. În grila canalelor TV de pe platforma de streaming online Sweet TV a fost adăugat postul de televiziune Cartoon Network HD.

UPDATE 22 februarie 2023. În grila canalelor TV de pe platforma de streaming online Sweet TV a fost adăugat postul de televiziune Euronews România HD.

UPDATE 25 februarie 2023. În grila Sweet TV au fost adăugate posturile de televiziune MTV, MTV Hits, MTV Club, MTV 80s, MTV 90s și MTV 00s.

UPDATE 26 februarie 2023. În grila platformei Sweet TV au fost adăugate posturile de televiziune Inedit TV HD, București TV HD, MTV Live HD și Emi TV HD.

UPDATE 15 martie 2023. Au fost adăugate NickToons, A7 HD și Aleph News HD.

UPDATE 25 martie 2023. Au fost adăugate posturile TeenNick și Comedy Central.

UPDATE 28 martie 2023. Au intrat Nickelodeon, Viasat Nature și Nick Junior.

UPDATE 29 martie 2023. Postul București TV a fost schimbat cu Kanal D2.

UPDATE 7 aprilie 2023. Au fost adăugate pe platforma de streaming Sweet TV posturile de televiziune AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin și TV 1000.

UPDATE 14 aprilie 2023. În grila Sweet TV au fost adăugate posturile de televiziune U TV, HIT Music Channel, Music Channel, Credo TV, Speranța TV, Nașul TV, Epic Drama HD, Extreme Sports, Digi 24 HD și Alfa Omega TV.

UPDATE 18 aprilie 2023. În grila canalelor TV de pe platforma de streaming online Sweet TV a fost adăugat postul de televiziune TV AS.

UPDATE 19 aprilie 2023. În grila canalelor TV de pe platforma de streaming online Sweet TV a fost adăugat postul de televiziune Global News HD.

UPDATE 25 aprilie 2023. Au fost adăugate posturile de televiziune TVR 1 HD, TVR 2 HD, TVR 3, TVR Cultural HD, TVR Info HD și E! Entertainment HD.

UPDATE 10 mai 2023. În grila canalelor TV de pe platforma de streaming online Sweet TV a fost adăugat postul de televiziune Realitatea Sportivă HD.

UPDATE 12 mai 2023. Din grila canalelor TV de pe platforma Sweet TV au fost eliminate posturile de televiziune Deluxe Music, Cars & Stars, France 24 Arabic, TVP World, TRT World, BNT 4, Freedom TV și Espreso TV.

UPDATE 15 mai 2023. În grila platformei de streaming online Sweet TV au fost adăugate posturile de televiziune Comedy Central HD și AMC HD.

UPDATE 17 mai 2023. În grila canalelor TV de pe platforma de streaming online Sweet TV a fost adăugat și postul de televiziune Tradițional TV HD.

Octavian Petrescu

Sunt pasionat de filme și documentare, dar mai ales de peliculele biografice care aduc un plus de valoare cinematografiei. Prefer oricând un film european în defavoarea unuia american, iar când nu scriu despre filme și seriale îmi petrec timpul în compania lui Charlie, un labrador de un an și șapte luni.

Un comentariu