Raftul cu filme

Grila de toamnă PRO TV 2018. Care sunt noutățile și când încep noile show-uri

Aleksandras Cesnavicius, grila de toamnă PRO TV 2018, grila de toamnă la PRO TV, grilă de toamnă PRO TV, grilă de toamnă 2018, grila de toamnă, grila PRO TV, PRO TV 2018
Imagine via PRO TV / Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Grila de toamnă PRO TV 2018. În cadrul unui eveniment organizat joi, pe 23 august 2018, la București, postul de televiziune PRO TV, deținut de Media PRO, alături de PRO Cinema, PRO 2, PRO X, PRO Gold și MTV, a prezentat jurnaliștilor noua grilă de toamnă a canalului pentru anul 2018.

„Cea mai palpitantă perioadă din televiziune e pe cale să înceapă. În timp ce mulți dintre telespectatori se bucurau de concediile din această vară, echipa PRO TV s-a dedicat complet să transforme un vis în realitate, pe care acum suntem pregătiți să îl împărtășim cu întreaga Românie. Avem o grilă puternică în care balanța este echilibrată între informație și divertisment”, a spus Aleksandras Cesnavicius.

Talent show-uri, reality show-uri, seriale românești noi, filme cunoscute noi și sezoane noi pentru emisiunile produse de postul de televiziune sunt doar câteva dintre noutățile care intră în grila de toamnă PRO TV 2018. Raftul cu filme îți prezintă, în cele ce urmează, noua grilă PRO TV pentru prime time.

Luni: Știrile PRO TV, Gospodar fără pereche și Pe bune?!

Ziua de luni începe cu Știrile PRO TV și cu un nou sezon al emisiunii Gospodar fără pereche, începând cu ziua de 10 septembrie 2018. Emisiunea Pe bune?! revine și ea cu un nou sezon, fiind urmată de Știrile PRO TV și de Filmul PRO.

Marți: Știrile PRO TV, Las Fierbinți și Filmul PRO

Ziua de marți începe cu Știrile PRO TV și cu un nou sezon din serialul de comedie Las Fierbinți, începând cu ziua de 11 septembrie 2018. Cele două formate sunt urmate de Filmul PRO, de Știrile PRO TV și de un al doilea Film PRO.

Miercuri: Știrile PRO TV, Visuri la cheie și Pe bune?!

Ziua de miercuri începe cu Știrile PRO TV și cu un nou sezon din Visuri la cheie, urmate de o nouă ediție din Pe bune?!, dar și de Știrile PRO TV și Filmul PRO.

Joi: Știrile PRO TV, Las Fierbinți, Triplusec și Filmul PRO

Ziua de joi aduce o nouă ediție din Știrile PRO TV, episoade noi din serialul de comedie Las Fierbinți, urmate de un episod săptămânal din noul serial românesc Triplusec (toate detaliile în acest articol), începând cu 13 septembrie 2018. Urmează mai apoi Filmul PRO și Știrile PRO TV.

Vineri: Știrile PRO TV, Vocea României și Filmul PRO

Ziua de vineri aduce o nouă ediție din Știrile PRO TV și un nou sezon din Vocea României, începând cu ziua de 7 septembrie 2018. Seara se încheie cu Filmul PRO.

Sâmbătă: Știrile PRO TV și trei Filme PRO

Ziua de sâmbătă începe cu Știrile PRO TV, urmate de trei Filme PRO. Postul de televiziune anunță 60 de lungmetraje de Oscar, filme cunoscute și producții care au rulat în cinematografe.

Duminică: Știrile PRO TV, Ninja Warrior, Filmul PRO și Apropo TV

Ziua de duminică începe cu Știrile PRO TV, fiind urmate de noul show produs de PRO TV, Ninja Warrior, care începe pe 9 septembrie 2018. Celebra competiție sportivă este urmată de Filmul PRO, dar și de noi ediții din emisiunea Apropo TV.

grila de toamnă PRO TV 2018, grila de toamnă la PRO TV, grilă de toamnă PRO TV, grilă de toamnă 2018, grila de toamnă, grila PRO TV, PRO TV 2018

Tot în ziua în care s-a anunțat Grila de toamnă PRO TV 2018, postul de televiziune a adus vorba de un nou serial românesc, denumit „Vlad”. PRO TV a anunțat și transmiterea meciurilor României din Nations League, care încep pe 7 septembrie 2018, dar și transmiterea meciurilor României de calificare la UEFA EURO 2020 și partidele de calificare la Cupa Mondială din 2022. PRO TV și PRO X vor transmite 51 de meciuri de fotbal de la Campionatul European de Fotbal din 2020.

“Rezultatele de audiență obținute la UEFA EURO 2016 ne-au cerut practic să țintim extinderea parteneriatului cu UEFA și competițiile sale. PRO TV devine casa echipei naționale de fotbal începând din toamna lui 2018. Aici vom trăi împreună speranțele de calificare, aici ne vom bucura de organizarea la București a UEFA EURO 2020”, a declarat Constantin Mocanu, Corporate Affairs Director PRO TV.

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu