Raftul cu filme

Premiere de top în grila de toamnă a postului Happy Channel

Happy Channel, posturi TV

Postul de televiziune Happy Channel se pregătește să le ofere telespectatorilor o toamnă happy, cu premiere de top! „O grămadă de caramele”, „Iubire și răzbunare” („Brave and Beautiful” sau „Cesur Ve Guzel”), „Don Apetit” și „Insider” sunt doar câteva din producțiile care vor fi prezente în noul sezon pe micul ecran.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, ambasadori ai postului de televiziune, prezentatori, dar și protagoniști în cel mai ambițios proiect al toamnei, „O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, s-au trezit dis de dimineață și au venit pe platourile de filmare pentru a înregistra noile ID-uri ale postului Happy Channel.

Producția O grămadă de caramele, proiectul inedit pe care îl pregătește Ruxandra Ion, realizat după scenariul semnat de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore, va debuta în curând la Happy Channel cu prima parte, denumită „Blestemul”. Mini-seria reprezintă continuarea iSerialului Când mama nu-i acasă și îi aduce în atenția publicului pe unii dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori autohtoni.

Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Chivulescu, Ioana Ginghină, Andreea Ibacka, Andreas Petrescu, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Ion Ion, Dana Dembinski,Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru, Bubu Cernea, Rapha, Elena Șeulean, Victor Tăpeanu, Elisa Ciocan și Tiberiu Herdea fac parte din distribuție.

După succesul uriaș înregistrat pe plan internațional, Happy Channel a lansat în exclusivitate cel mai nou blockbuster turcesc, Iubire și răzbunare („Brave and Beautiful”), cu Tuba Buyukustun și Kivanc Tatlitug, serial care se va regăsi și în grila de toamnă a postului de televiziune. Tot din septembrie, fanii îl vor vedea pe Vlad Gherman în postura de Don Apetit. Emisiunea le va oferi telespectatorilor rețete culinare delicioase și invitați de seamă.

Una dintre marile lansări ale acestei toamne este Insider. Blockbusterul turcesc îl aduce la Happy Channel pe cel mai apreciat actor turc, Cagatay Ulusoy. Alte informații și detalii legate de posturile TV sau telenovele poți citi pe Raftul cu Filme.

Scrie un comentariu