Raftul cu filme

„Gossip Girl” se întoarce! HBO Max a comandat primele 10 episoade din noul spin-off

Gossip Girl, HBO Max, WarnerMedia
Imagine via Variety / Gossip Girl

Iată că zvonurile din urmă cu câteva luni se confirmă, iar celebrul serial american cu adolescenți Gossip Girl se întoarce, de această dată pe o nouă platformă de streaming online, denumită HBO Max și care urmează să fie lansată undeva în anul 2020 de către compania americană WarnerMedia.

Conform informațiilor publicate recent de publicațiile Variety, Deadline, TV Line și nu numai, noua platformă de streaming online a celor de la WarnerMedia a comandat, pe 17 iulie 2019, primele zece episoade din primul sezon al spin-off-ului serialului Gossip Girl, fără să anunțe momentan numele noului serial.

Cele zece noi episoade vor avea o durată de câte o oră fiecare, iar echipa de producție va fi aceeași cu a serialului Gossip Girl, transmite Deadline. Scenariul noii producții va fi bazat în continuare pe nuvela scrisă de Cecily von Ziegesar.

Conform celor de la Variety, spin-off-ul serialului Gossip Girl va relua povestea la o distanță de opt ani după ce site-ul original a fost închis, însă de această dată va fi vorba de o nouă generație de tineri americani de la un liceu din New York. Noul serial al celor de la HBO Max va fi creat de Alloy Entertainment, în colaborare cu Fake Empire, Warner Bros. Television și CBS Television Studios.

Mai mult decât atât, spin-off-ul serialului Gossip Girl va avea și o serie de producători executivi ai celebrului serial cu adolescenți, printre care se vor număra Joshua Safran, Josh Schwartz, Stephanie Savage și Leslie Morgenstein, în timp ce Gina Girolamo va fi producător executiv pentru Alloy Entertainment, iar Lis Rowinski va reprezenta compania de producție Fake Empire.

Conform celor de la TV Line, tehnologia își va face simțită prezența în noul spin-off, iar social media va juca un rol și mai important în noul scenariu. Rămâne de văzut cât de mult se va schimba povestea față de scenariul original și cât de multe lucruri noi vor avea de experimentat tinerii care vor interpreta personajele seriei.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu