Raftul cu filme

Al doilea sezon din „Good Behavior” se lansează în România pe 20 noiembrie

Good Behavior, TNT
Imagine via TNT / Good Behavior

Cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai titrate seriale ale toamnei, Good Behavior (în traducere: „Un comportament adecvat”), se lansează în țara noastră pe 20 noiembrie 2017, de la orele 22:00. Cu această ocazie, postul de televiziune TNT va declara Ziua Națională a Comportamentului Adecvat. Serialul va fi difuzat în fiecare zi de luni, începând cu orele 22:00.

Good Behavior (în traducere: „Un comportament adecvat”) îi are în rolurile principale pe Michelle Dockery, cunoscută pentru rolul din „Downton Abbey”, dar și pe actorul argentinian Juan Diego Botto, care a jucat și în „1492, cucerirea Paradisului” și „El Greco”. Din distribuție mai fac parte și actorii Terry Kinney, Lusia Strus și Joey Kern. Serialul este o adaptare a romanului „Letty Dobesh”, semnat de Blake Crouch, iar primul sezon, lansat anul trecut, a fost urmărit în medie de 4,1 milioane de telespectatori în Statele Unite ale Americii pe toate platformele TNT.

Good Behavior (în traducere: „Un comportament adecvat”) spune povestea lui Letty Dobesh, o femeie care obține mereu ceea ce își dorește. După ce a ieșit din închisoare, a reușit să își recupereze fiul, pe Jacob, jucat de Nyles Julian Steele. Din păcate, înțelegerea făcută cu FBI pentru a reprimi custodia copilului aproape a costat-o relația cu Javier, un asasin plătit.

Good Behavior, TNT
Imagine via TNT / Good Behavior

La începutul celui de-al doilea sezon, care a fost lansat în Statele Unite pe 15 octombrie, Letty a rezolvat problemele cu Javier și s-a împăcat cu mama ei (Lusia Strus), care s-a opus acordării custodiei lui Jacob. Cu un agent FBI pe urme, Letty, Javier și Jacob încearcă să înceapă o nouă viață.

Serialul Good Behavior (în traducere: „Un comportament adecvat”) este produs de Chad Hodge („Dispăruţi în Wayward Pines” și „The Playboy Club”), care este și scenarist, și de scriitorul Blake Crouch („Wayward Pines”). Producători executivi sunt Marty Adelstein („Aquarius”, „Prison Break”, „Un vârcolac adolescent”) și Becky Clements („Aquarius”, „Last Man Standing”) de la Tomorrow Studios, un parteneriat între ITV Studios și Marty Adelstein.

Scrie un comentariu