Raftul cu filme

Un nou serial american de comedie se difuzează pe postul Film Now: „God Friended Me”

God Friended Me, seriale, seriale de comedie, seriale americane, Film Now, Digi Film
Captură YouTube / God Friended Me

Postul de televiziune Film Now a anunțat la finalul lunii septembrie 2018 că va difuza două noi seriale americane, în premieră pe micile ecrane din țara noastră, la doar câteva zile de la premiera din Statele Unite ale Americii. Printre cele două producții din anul 2018 se numără și serialul God Friended Me, care are premiera în SUA pe 30 septembrie 2018, pe postul de televiziune CBS.

Producția God Friended Me, marca Warner Bros, este doar una dintre surprizele pe care postul de televiziune Film Now, fostul canal Digi Film, le pregătește pentru ultimele luni ale anului 2018. Conform unui comunicat de presă remis Raftul cu filme, seria God Friended Me va avea premiera pe 2 octombrie, de la ora 20:00.

Miles Finer, protagonistul serialului de comedie God Friended Me este un fiu de preot de care religia, pur și simplu, nu s-a lipit. Miles e un tip inteligent, optimist și sociabil, dar nu crede nici să-l pici cu ceară. Atunci când e adăugat ca prieten de către Dumnezeu, certitudinile lui Miles sunt puse la încercare.

Amuzat, ignoră cererea de prietenie, dar după scurtă vreme cedează tentației și începe să urmărească semnele. Astfel ajunge s-o cunoască pe Cara Bloom, o jurnalistă alături de care va investiga sugestiile de prieteni venite de la Dumnezeu. Zi după zi, Miles devine agent al schimbării vieților și destinelor celor din jur. Miles și Cara sunt ajutați în căutările lor de Ali, sora lui Miles, și de cel mai bun prieten al ei, Rakesh, hacker de ocazie, care va încerca să dea de creatorul contului online.

Stephen Lilien și Bryan Wynbrandt sunt creatorii serialului, iar rolurile principale sunt interpretate de Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie și Joe Morton. Serialul God Friended Me va fi difuzat în fiecare zi de marți, de la ora 20:00, și în reluare în fiecare zi de joi, de la ora 19:15.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu