Raftul cu filme

Antena 1 a început filmările pentru o nouă telenovelă: „Fructul oprit”

sezonul 2 din fructul oprit, Ruxandra Ion, Antena 1, Fructul oprit, telenovele
Imagine via Pagina de Media / Fructul oprit

Postul de televiziune Antena 1 a demarat filmările pentru Fructul oprit, o nouă telenovelă produsă și regizată de Ruxandra Ion după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore și inspirat dintr-un roman turcesc. Conform Adevărul, filmările vor avea loc în mai multe locații din țară și străinătate, printre care se numără și București, Snagov și Istanbul.

„Am revenit pe platourile de filmare pentru a pregăti un proiect ambiţios care deschide drumuri în România. Am trecut de la iPhone la echipament de ultimă generaţie folosit pentru film. Am o distribuţie de care sunt foarte mândră, o echipă profesionistă și o poveste excepţională. Proiectul Fructul oprit este o dramă cu mici elemente de comedie. Acţiunea se desfăşoară în România, în highlife-ul unei societăţi bucureştene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogăţiţi”, declară regizorul Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion, Antena 1, Fructul oprit, telenovele
Imagine via Pagina de Media / Fructul oprit

Telenovela Fructul oprit se realizează în colaborare cu o casă de producție din Turcia, iar distribuția promite nume mari ale cinematografiei românești. Adrian Titieni (mai multe articole despre actor pe Raftul cu Filme), unul dintre cele mai cunoscute nume de actori români, a început deja filmările.

Actorul îl interpretează pe Tudor Caragea, un arhitect pasionat de pictură și artă. Adrian Titieni declară că după ce a citit scenariul și-a dat seama că are foarte multe lucruri în comun cu personajul pe care îl joacă.

„Personajul meu din Fructul oprit este interesant și provocator într-o circumstanță cu oameni, despre oameni, despre viață și despre noi înșine. Este o echipă foarte interesantă și am parteneri care mă pun în condiția de a nu mai avea răbdare până la filmări. Sper ca această provocare să mă facă să mă ridic la nivelul așteptărilor”, a spus Adrian Titieni pentru DCNews.

Directorii de imagine Cătălin Simioană și Alexandru Durac completează echipa de producție a telenovelei Fructul oprit. Până în momentul de față, Antena 1 nu a comunicat alte detalii referitoare la distribuţia serialului şi la data lansării.

Un comentariu