Raftul cu filme

Comedy Central va difuza un nou serial american: „Friends”

IMDb, Friends, posturi TV, seriale, Comedy Central
Imagine via IMDb / Friends

Unul dintre cele mai cunoscute seriale americane revine pe micile ecrane din România. Postul de televiziune Comedy Central a anunțat, de curând, că va difuza, începând cu ziua de miercuri, 14 februarie 2018, primul sezon din Friends. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler și Ross vor putea fi văzuți pe post între orele 20:00 și 21:00, de luni până vineri. Mai mult de atât, în ziua premierei vor fi difuzate șase episoade, între orele 20:00 și 23:00.

Friends, producția de succes lansată în anul 1994, este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC începând cu ziua de 22 septembrie 1994 și până pe 6 mai 2004. Serialul Friends se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, din New York și a fost produs de compania Bright/Kauffman/Crane Productions, în asociere cu Warner Bros. Television.

IMDb, Friends, posturi TV, seriale, Comedy Central
Imagine via IMDb / Friends

Friends (în traducere: „Prietenii tăi”) a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul din cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Seria a avut, de asemenea, succes în ratinguri, clasându-se anual în primele zece cele mai vizionate programe americane. Serialul a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de astăzi, fiind redifuzat în întreaga lume.

Friends (în traducere: „Prietenii tăi”) a câștigat, de-a lungul timpului, o mulțime de premii, dintre care putem menționa următoarele: 2003 (Emmy) – Cea mai bună actriță invitată într-un serial de comedie: Christina Applegate; 2003 (Globul de Aur) – Cea mai bună actriță într-un serial TV, comedie sau muzical: Jennifer Aniston; 2002 (Emmy) – Cel mai bun serial de comedie; 2002 (Emmy) – Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie: Jennifer Aniston; 2000 (Emmy) – Cel mai bun actor invitat într-un serial de comedie: Bruce Willis; 1998 (Emmy) – Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie: Lisa Kudrow; 1996 (Emmy) – Cel mai bun regizor într-un serial de comedie: Michael Lembeck.

Citește mai multe articole despre seriale și posturile TV care emit în România pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu