Raftul cu filme

FOX va difuza două episoade bonus pentru serialul Lucifer, la finalul lunii mai 2018

sezonul 4 din lucifer, continuarea serialului Lucifer, FOX va difuza două episoade bonus pentru serialul Lucifer, Lucifer, FOX
Imagine via IMDb / Lucifer

La distanță de o săptămână de anularea producției, publicația americană ComingSoon a anunțat că FOX va difuza două episoade bonus pentru serialul Lucifer. Decizia vine ca un răspuns la cele câteva milioane de persoane care și-au manifestat dorința, pe Twitter, ca serialul să nu fie anulat sau să fie cumpărat de o altă companie și continuat. Cele două episoade bonus, denumite „Boo Normal” și „Once Upon a Time”, vor putea fi văzute pe post pe 28 mai 2018.

Postul FOX a produs și filmat cele două episoade ca parte a sezonului al treilea, recent ajuns la final pe 14 mai 2018, dar pe care hotărâseră să nu le mai difuzeze. Având în vedere numărul destul de mare de persoane care au publicat mesaje, pe Twitter, pe hashtagul #SaveLucifer, FOX a revenit asupra deciziei și a hotărât difuzarea celor două episoade „de rezervă”.

Difuzarea celor două episoade bonus din serialul „Lucifer” va începe cu „Boo Normal”, de la ora 20:00, ora Statelor Unite, pe 28 mai, prima oră găsindu-l pe Lucifer, personaj interpretat de actorul Tom Ellis, alături de echipa LAPD, în toiul investigației unei crimei a unui psihiatru de copii.

Aceștia vor afla că în spatele acestei fapte se ascunde un secret care are legătură cu copilăria unui membru al echipei. Episodul „Once Upon a Time”, Lucifer ajunge să trăiască într-o lume în care îi este garantată libertatea de a alege, dar în care nu îi va fi permis să o cunoască vreodată pe Chloe.

„Lucifer” este produs de către Warner Bros. Television, în colaborare cu Jerry Bruckheimer Television. Povestea și personajele serialului au fost create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg pentru Vertigo, parte a DC Entertainment. Serialul „Lucifer” îi are pe Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și KristieAnne Reed ca producători executivi.

CITEȘTE ȘI: Motivele pentru care FOX a anulat serialul „Lucifer”

Motivul pentru care serialul Lucifer a fost anulat ține, în mare parte, de cifrele de audiență pe care producția le-a avut în recenta perioadă de timp. Sezonul al treilea a reușit să înregistreze audiențe modeste, fiind printre ultimele seriale în topul cifrelor pentru producțiile canalului FOX. Sezonul al treilea din „Lucifer” a reușit o medie de 3,3 milioane de telespectatori, cifră considerată insuficient de bună.

Articol documentat cu informații via Variety și ComingSoon. Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu