Raftul cu filme

VIDEO. Un nou post de televiziune a început să emită în țara noastră: Focus Sat TV

Focus Sat, Focus Sat TV
Focus Sat TV / Siglă

Un nou post de televiziune a început să emită la nivel național în țara noastră, fiind vorba despre canalul Focus Sat TV. Conform unui comunicat de presă publicat de operatorul Focus Sat, noul post de televiziune a fost lansat luni, 12 iulie 2021, și urmează să difuzeze informații legate de platforma DTH, dar și conținut premium.

Postul de televiziune Focus Sat TV este disponibil tuturor clienților Focus Sat, care reprezintă un nou canal TV în cadrul serviciului de televiziune prin satelit, fără costuri suplimentare. Dincolo de informațiile legate de platforma DTH, postul de televiziune va difuza și multe seriale europene, marca Canal+ Creation Originale.

Majoritatea producțiilor care au început să fie difuzate pe Focus Sat TV sunt aduse în premieră exclusivă pe micile ecrane din țara noastră. Episoadele noi sunt programate seara, două zile pe săptămână, în zilele de luni și joi, de la ora 21:30, cu câte două episoade în premieră în fiecare seară. Până în momentul de față, reprezentanții Focus Sat au anunțat premiera a nouă pelicule în seriale.

Premiera acestor seriale a început deodată cu lansarea postului de televiziune, iar fiecare producție în parte va fi însoțită de subtitrare în limba română. Conținutul exclusiv este difuzat în România ca urmare a accesului la conținutul TV din biblioteca Canal+ și face parte dintr-o strategie internațională a grupului, astfel de lansări având loc treptate pe mai multe piețe europene.

Focus Sat a prezentat și o listă a serialelor care urmează să fie difuzate pe postul de televiziune, iar în momentul de față avem nouă titluri europene promise:

🔸 Baron Noir (2016-?) / Franța, 3 sezoane, 24 de episoade
🔸 The Teacher (2020-?) / Turcia, 2 sezoane, 9 episoade
🔸 Zero Zero Zero (2019-?) / Italia, Mexic, 1 sezon, 8 episoade

🔸 Paris Police 1900 (2021-?) / Franța, 1 sezon, 9 episoade
🔸 Moscow Noir (2018-?) / Suedia, Franța, 1 sezon, 8 episoade
🔸 Nox (2018) / Franța, 1 sezon, 6 episoade

🔸 The Five (2016) / Marea Britanie, 1 sezon, 10 episoade
🔸 Pros and Cons (2020-?) / Statele Unite, 2 sezoane
🔸 Trust Me (2017-2019) / Marea Britanie, 2 sezoane, 8 episoade

Toate titlurile, dar și cele care vor avea premiera pe Focus Sat TV în viitor, sunt disponibile și în aplicația Focus Sat, unde este oferit conținut premium în regim Video On Demand. Există posibilitatea ca toate titlurile să fie vizionate din orice locație și de pe orice tip de dispozitiv. Clienții Focus Sat beneficiază de acces gratuit la această aplicație cu pachetele Play TV sau Play TV Extra.

Ciprian Dinică

Sunt un cinefil înrăit de la o vârstă fragedă, pasionat de producțiile românești și urmăresc cu interes ceea ce se întâmplă pe scena europeană, încercând să bifez cât mai multe lungmetraje independente produse în țări ca Polonia, Cehia, Serbia și Ungaria.

Scrie un comentariu