Raftul cu filme

Filmele lunii noiembrie 2017 în cinematografele din România

filmele lunii noiembrie 2017, filme în cinema, filme 2017
Imagine via bsnscb.com

Luna noiembrie vine cu o mulțime de noutăți în ceea ce privește premierele din cinematografele din țara noastră. Platforma Raftul cu Filme îți prezintă lista completă cu filmele lunii noiembrie 2017 care urmează să intre în cinema și pe care le poți urmări curând alături de prieteni sau partenerul de cuplu.

Suburbicon (2017)

Regie: George Clooney, data premierei: 3 noiembrie 2017
Distribuție: Julianne Moore, Matt Damon, Oscar Isaac

Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite. Adică locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului. O poveste imprevizibilă despre oameni care greșesc și fac alegeri nepotrivite.

Beyond Skyline (2017)

Regie: Liam O’Donnell, data premierei: 3 noiembrie 2017
Distribuție: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Iko Uwais

Continuarea thriller-ului SF „Skyline”, din 2010, filmul ni-l prezintă pe Mark, un poliţist al naibii de dur, care porneşte în misiunea extrem de periculoasă de a-şi elibera fiul de pe o navă de război extraterestră.

Un profil pour deux (2017)

Regie: Stephane Robelin, data premierei: 3 noiembrie 2017
Distribuție: Pierre Richard, Yaniss Lespert, Fanny Valette

Pierre are 75 de ani, este văduv și duce o viață destul de singuratică de când și-a pierdut soția. Fiica lui îi aduce un calculator cu gândul că i-ar putea stimula curiozitatea și că, cine știe, poate și-ar face chiar prieteni noi. Cu ajutorul lui Alex, tânăr profesor de informatică, Pierre începe să navigheze online și nu trece mult timp până să descopere un site de întâlniri.

Happy Death Day (2017)

Regie: Christopher Landon, data premierei: 3 noiembrie 2017
Distribuție: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine

Tree, o tânără şi frumoasă studentă, încearcă să se bucure de ziua ei de naştere. Realizează curând că este ultima zi din viaţa ei. Asta dacă nu cumva află cine a ucis-o. Fata retrăieşte la nesfârşit această ultimă zi, murind de fiecare dată altfel. Va afla cine este criminalul pentru a întrerupe teribila buclă?

The Son of Bigfoot (2017)

Regie: Jeremy Degruson, Ben Stassen, data premierei: 3 noiembrie 2017
Distribuție: Joey Camen, Pappy Faulkner, Sandy Fox

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul și faima capturându-i.

Gnome Alone (2017)

Regie: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy, data premierei: 10 noiembrie 2017
Distribuție: Tara Strong, Becky G., Olivia Holt

Chloe, împreună cu mama sa, Catherine, se mută din nou. De data asta într-o casă gotică cu o ciudată colecție de pitici de grădină. De îndată Chloe observă că această casă ascunde lucruri înspăimântătoare. După întoarcerea de la școală, Chloe și vecinul ei gălăgios, Liam, descoperă că piticii de grădină sunt vii. Acesti pitici de grădină protejează planeta de amenințarea monstruleților numiți Troggs, care au invadat casa venind dintr-o altă lume. Când singura soluție de a-i opri pe monstruleți eșuează, Chloe, Liam și piticii de grădină vor începe lupta împotriva monstruleților pentru a salva lumea.

Aniversarea (2017)

Regie: Dan Chişu, data premierei: 10 noiembrie 2017
Distribuție: Mircea Albulescu, Răzvan Vasilescu, Lucian Ifrim

La cea de-a 94-a aniversare a lui Radu Maligan, familia şi foştii colegi se întâlnesc la petrecerea bătrânului. Situaţia devine complicată atunci când jumătate dintre oaspeţi încearcă să îl convingă pe Radu să se spovedească unui preot, în timp ce restul invitaţilor consideră că nu poţi forţa pe cineva să acţioneze contra voinţei sale.

L’amant double (2017)

Regie: Francois Ozon, data premierei: 10 noiembrie 2017
Distribuție: Jacqueline Bisset, Jeremie Renier, Marine Vacth

O tânără cam instabilă și depresivă se îndrăgostește de psihoterapeutul ei. Relația merge un timp, până când, la un moment dat, ea descoperă că partenerul îi ascunde ceva.

Daddy’s Home 2 (2017)

Regie: Sean Anders, data premierei: 10 noiembrie 2017
Distribuție: Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell

Filmul urmărește peripețiile lui Brad și Dusty pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos.

Leatherface (2017)

Regie: Alexandre Bustillo, Julien Maury, data premierei: 10 noiembrie 2017
Distribuție: Stephen Dorff, Lili Taylor, Sam Strike

O incursiune în adolescenţa faimosului Jackson, horror-ul dezvăluie motivaţia şi felul în care acesta a devenit nemilosul ucigaş fără chip. Ca să evadeze dintr-un spital de psihiatrie, tânărul împreună cu prietenii lui extrem de violenţi Bud, Ike şi Clarice o răpesc pe asistenta medicală Lizzy. Ambiţios şi condus de răzbunare, un poliţist texan încearcă să îl prindă, urmând şirul de victime pe care grupul îl lasă în urma sa.

1945 (2017)

Regie: Ferenc Torok, data premierei: 10 noiembrie 2017
Distribuție: Peter Rudolf, Tamas Szabo Kimmel, Bence Tasnadi

Este 12 august 1945. În halta unui sat maghiar coboară doi străini îmbrăcaţi în negru, purtând pălării negre şi având asupra lor un pachet misterios. În umbra ocupaţiei sovietice sătenii se pregătesc de nunta fiului notarului, însă reapare şi fostul logodnic al miresei, fost prizonier de război. În doar câteva ore totul se va schimba.

Reparer les vivants (2016)

Regie: Katell Quillevere, data premierei: 10 noiembrie 2017
Distribuție: Andranic Manet, Anne Dorval, Emmanuelle Seigner

Filmul prezintă trei povești aparent fără legătură care se țes cu atenție împreună. Un adolescent francez și prietenii săi într-o excursie la mare, care se termină cu o tragedie, o femeie într-un alt oraș care află că inima ei slabă începe să cedeze și trebuie luate măsuri imediate și două echipe de medici și experți medicali care se luptă zi de zi să salveze vieți.

Hawaii (2017)

Regie: Jesus del Cerro, data premierei: 17 noiembrie 2017
Distribuție: Dragoș Bucur, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr

Filmul reprezintă o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de trei milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. „Hawaii” este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

Rodin (2017)

Regie: Jacques Doillon, data premierei: 17 noiembrie 2017
Distribuție: Vincent Lindon, Izia Higelin, Severine Caneele

La vârsta de 40 de ani, Rodin primeşte prima comandă oficială din partea statului. Creează Porţile Iadului, lucrare compusă dintr-o mulţime de figurine, dintre care unele vor deveni celebrele sale sculpturi: Sărutul şi Gânditorul. Îşi împarte existenţa cu Rose, partenera sa îndelungată, când ajunge să o cunoască pe Camille Claudel. Aceasta este eleva lui cea mai talentată şi îi va deveni în scurt timp asistentă, apoi amantă.

God’s Own Country (2017)

Regie: Francis Lee, data premierei: 17 noiembrie 2017
Distribuție: Josh O’Connor, Alec Secăreanu, Gemma Jones

Primăvară în Yorkshire. Tânărul fermier Johnny Saxby îşi îneacă frustrările zilnice cu beţii straşnice şi sex la întâmplare. Asta până când apariţia unui zilier român venit pentru sezonul mieilor iniţiază o relaţie intensă ce-l aruncă pe Johnny pe un nou drum.

Justice League (2017)

Regie: Zack Snyder, data premierei: 17 noiembrie 2017
Distribuție: Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot

Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură AquaMan, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.

Olaf’s Frozen Adventure (2017)

Regie: Kevin Deters, Stevie Wermers, data premierei: 24 noiembrie 2017
Distribuție: Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff

„Olaf’s Frozen Adventure”, noul scurtmetraj marca Disney, va putea fi vizionat în cinematografe în deschiderea animaţiei „Coco”.

A Bad Mom’s Christmas (2017)

Regie: Scott Moore, Jon Lucas, data premierei: 24 noiembrie 2017
Distribuție: Kathryn Hahn, Kristen Bell, Mila Kunis

Comedia continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului. De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă.

Austerlitz (2016)

Regie: Sergei Loznitsa, data premierei: 24 noiembrie 2017

Există în Europa locuri care rezistă ca suveniruri dureroase ale fabricilor unde oamenii erau transformaţi în cenuşă. Aceste locuri sunt acum memoriale deschise publicului şi vizitate de mii de turişti în fiecare an. Documentarul îi urmăreşte pe vizitatorii unui astfel de loc ridicat pe teritoriul unui fost lagăr de concentrare.

Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor (2017)

Regie: Emanuel Pârvu, data premierei: 24 noiembrie 2017
Distribuție: Șerban Pavlu, Florin Zamfirescu, Adrian Titieni

Filmul spune povestea lui Doru, un tăietor de lemne rămas văduv de o săptămână. Doru știe că va trebui să o ducă înapoi la orfelinat pe Meda, fetița pe care au avut-o timp de opt ani în asistență maternală. Ca să o păstreze pe Meda acasă și să poată depune el dosarul pentru asistență maternală, Doru trebuie să facă rost de bani. Însă într-o localitate izolată, unde doar mersul la tăiat de lemne și vânzarea vacilor pot aduce bani legal, Doru este forțat să accepte, după ce a încercat tot ce este omenește posibil, să participe la o acțiune de braconaj.

Murder on the Orient Express (2017)

Regie: Kenneth Branagh, data premierei: 24 noiembrie 2017
Distribuție: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley

Renumitul detectiv belgian Hercule Poirot investighează uciderea unui american înstărit care călătorea cu trenul Orient Expres, cel mai faimos tren din lume.

Coco (2017)

Regie: Lee Unkrich, data premierei: 24 noiembrie 2017
Distribuție: Alanna Ubach, Gael Garcia Bernal, Benjamin Bratt

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel visează să devină un adevărat cântăreț la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz. Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector. Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Tales from the Lakeside: Lengemesek (2017)

Regie: Zsolt Palfi, data premierei: 24 noiembrie 2017
Distribuție: Johanna Albert, Peter Bercsenyi, Robert Bolla

The green Verdies are the tiny, but brave guardians of the lakeside. The young Verdies only become guardians when their hair turns brown. Until then, however, life is boring.

Scrie un comentariu